Uw mening is belangrijk!

ZorgDat biedt op verschillende locaties speciaal voor o.a. senioren ontmoetmomenten, activiteiten en educatie. Daarnaast wordt alle 75 plussers een huisbezoek aangeboden en kan ook de ouderenadviseur worden geraadpleegd. Graag wil ZorgDat weten wat u als inwoner van Harderwijk van de geboden dienstverlening vindt.

Waar maakt u gebruik van en heeft u aanvullende ideeën waarmee ZorgDat de senioren in Harderwijk nog beter van dienst kan zijn.

 
Om hier achter te komen heeft ZorgDat een enquête laten ontwikkelen door adviesorganisatie Spectrum Elan. Door de enquête in te vullen, kunt u uw mening met ZorgDat delen. Invullen kan zowel schriftelijk als digitaal.

Voor de digitale versie kunt u naar de website van ZorgDat gaan (www.zorgdat.nl). Op de homepagina staat de link naar de enquête.

Vult u de enquête liever op papier in? De papieren versie kunt u ophalen en inleveren bij één van de wijkontmoetingscentra of aan de Deventerweg 4. Bent u niet in de gelegenheid de papieren versie op te halen, neem dan contact op met ZorgDat en deze wordt bezorgd. Ook zijn er vrijwilligers die u indien u dit prettig vindt, kunnen helpen met het invullen van de vragenlijst.
 

Invullen van de vragenlijst kan tot 23 december 2016. ZorgDat hoopt op veel reacties. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ZorgDat 0341-434656.