Unieke samenwerking leidt tot tijdwinst en kostenbesparing bij Dolfinarium Harderwijk

Dankzij een unieke samenwerking tussen Dolfinarium en Timeflex uit Harderwijk en INDICIA uit Tilburg heeft het Dolfinarium de beschikking over één geautomatiseerd personeelssysteem. 

Met het geautomatiseerde personeelssysteem genaamd 'Simultaan' zijn de digitale behoeftes van medewerkers gerealiseerd. 

Als eerste organisatie in Nederland heeft het Dolfinarium de beschikking over één geautomatiseerd personeelssysteem, het unieke aan dit systeem is dat het voor zowel de vaste als de flexibele medewerkers is. Voor alle medewerkers geldt dat voortaan hun indiensttreding en contractering geheel online wordt geregeld. Seizoensmedewerkers kunnen bovendien digitaal hun urenbriefjes invullen.

Snel, gemakkelijk en volgens de eisen van deze tijd!

“Naast tijdwinst en kostenbesparing wilden we ook één systeem, waarbij er in de afwikkeling geen verschil meer bestaat tussen vaste en flexibele medewerkers. Ook al zijn er verschillen in de arbeidscontracten,  iedereen is voor ons belangrijk!”, aldus Adriaan Bruinink, Manager Human Resource van het Dolfinarium.
 
Deze nieuwe visie en aanpak is ontwikkeld in nauwe samenwerking met INDICIA uit Tilburg en Timeflex uit Harderwijk.

Onder de naam 'Simultaan' worden alle medewerkers samen in een systeem gebracht.

Hierdoor wordt er een enorme administratieve tijdwinst geboekt bij de start van nieuwe medewerkers. 
 
Volgens Bruinink is het Dolfinarium zo enthousiast dat ook de andere 'ASPRO' parken in Nederland dit seizoen overgaan op dit systeem.
Bruinink is tevreden dat dankzij Simultaan we het niet meer hebben over vast of flexibel maar dat we het kunnen hebben over de zeer gewaardeerde Dolfinarium medewerker.