Uitstraling, herkenbaarheid en goede bereikbaarheid op absolute toplocatie!

Op de markante hoek van de Kelvinstraat en de Réaumurstraat wordt het herontwikkelingsproject Project Lorentz Haven – Botenfabriek gerealiseerd. 

Project Botenfabriek - Lorentz Haven bestaat uit dertien (13) geschakelde bedrijfsunits afzonderlijk of gecombineerd te koop

De bedrijfsunits hebben een vloeroppervlakte van ca. 85 m² gelegen op de begane grond. Het project is gelegen op unieke locatie aan het water, aan de rand van industrieterrein Lorentz II.

Het gebouw telt 13 zelfstandige bedrijfsunits van 85 m2 op de begane grond waarvan er inmiddels al een paar zijn verkocht. Kenmerkend voor de units is de ruime oppervlakte en de vrije inrijmogelijkheid. Elke hal is toegankelijk via een royale overheaddeur met een inrijhoogte van 4,90 meter en een loopdeur. Daarnaast is het mogelijk om twee (2) of meer hallen met elkaar te combineren. De verwachte oplevering staat gepland in de loop van Q4 van dit jaar.

Kelvinstraat Harderwijk

Er zijn op deze locatie verschillende bedrijfsactiviteiten toegestaan, van opslag/bedrijfsruimte tot de verkoop van boten en scheepsbenodigdheden. Voor bedrijven die op zoek zijn naar uitstraling, herkenbaarheid en bereikbaarheid op een absolute toplocatie van het industrieterrein ‘Lorentz II’ is dit dé plek om je te vestigen.

Neem gerust contact op voor meer informatie:  
Brandt Bedrijfsmakelaars I 0341 – 414 353 I [email protected]

Kelvinstraat Harderwijk