Uitnodiging voor een verjaardagsfeest!

De Theaterwerkplaats Harderwijk speelt op 22, 23, 29 en 30 september het theaterstuk ‘Momenten van geluk’ van Alan Ayckbourn. De voorstellingen worden gespeeld in de Catharinakapel in Harderwijk en beginnen om 20.15 uur.

 'Momenten van geluk' is door diverse professionele theatergezelschappen in Nederland opgevoerd.

Ayckbourn is een gerenommeerde Engelse toneelschrijver. Het theaterstuk 'Time of my life' is, in de Nederlandse vertaling 'Momenten van geluk', door diverse professionele theatergezelschappen in Nederland opgevoerd.

Ieder zijn eigen momenten van geluk.
Moeder Laura viert haar verjaardag met het gezin. Een prachtig gegeven om er een gelukkig samenzijn van te maken. Ware het niet dat knellende familiebanden, ontrouw, verwachtingen, verveling, verlangen, jaloezie en verdriet ook in dit gezin de boventoon voert. Elk personage worstelt met het leven. Humor in deze voorstelling wordt afgewisseld met ontroering. En... ieder beleeft zijn of haar momenten van geluk.

 Humor in deze voorstelling wordt afgewisseld met ontroering. En... ieder beleeft zijn of haar momenten van geluk.


Inkijk op een verjaardagsfeest
“Iedereen kent het wel. Je bent op een verjaardagsfeest en je voelt dat er wat is in het gezin van de jarige. Onderhuidse gevoelens. Maar het zou net zo goed jouw feestje kunnen zijn. Al snel wordt op dit verjaardagsfeest duidelijk dat er onderhuidse spanningen zijn. Ayckbourn geeft hierin een prachtig inkijkje door met de tijd te spelen, waardoor wij als kijker meer weten dan de personages zelf”, aldus Trude Kosse.

De regie is in handen van Trude Kosse.

Kosse heeft als regisseur bij het Theaterwerkplaats  meerdere producties op haar naam staan. Zij wordt bijgestaan door Jannie Huttinga. Live muziek gedurende de voorstelling wordt verzorgd door Marlies Beelen – Vos.

Datum: 22, 23, 29 en 30 september 2017
Plaats: Catharinakapel Harderwijk
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: te reserveren via www.catharinakapel.nl