Uitbreiding dienstverlening naar huisartsen(praktijken)

Ziekenhuis St Jansdal vindt een goede samenwerking met de huisartsen in de regio erg belangrijk.

Om dit te onderstrepen heeft het ziekenhuis een extra service aan de dienstverlening naar huisartsen toegevoegd: een webshop. Huisartsen en praktijkassistentes kunnen hier op één adres digitaal alle bestellingen doen bij het ziekenhuis. Voorheen werd dit bij meerdere afdelingen gedaan in het ziekenhuis. Dat is nu dus centraal geregeld en online.
 
In de webshop zitten diverse diagnostisch gerelateerde artikelen van het Klinisch Chemisch Lab, Medische Microbiologie en van Pathologie (Isala- Zwolle). Het zijn artikelen waarmee onderzoek kan worden gedaan naar bijvoorbeeld urine, bloed en weefsel, zoals urinepotjes en diverse kweekstokken. Ook benodigdheden voor geleasede ecg apparatuur, naaldencontainers en röntgenformulieren zijn hier verkrijgbaar.
 
Bijna alle producten worden door het St Jansdal ter beschikking gesteld aan de huisartsen. Bestellingen worden binnen één week gratis bezorgd. Via verwijzersportaal.stjansdal.nl kunnen huisartsen en hun assistentes een inlogcode aanvragen.

Ziekenhuis st.jansdal harderwijk
 
Huisarts Van Ginkel te Harderwijk nam de bestelling in ontvangst van Saskia Boers, coördinator van het nieuw op te zetten Medisch Diagnostisch Centrum van het St Jansdal.
 

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info