De Super Commuter+: Kom deze fiets woensdag 22 maart testen bij Trek op het Bouw & Infra park

De snelle E-bike is de oplossing als u ‘ja’ antwoordt op alle bovenstaande vragen. Snel, veilig, fit en milieuvriendelijk naar het werk was nog nooit zo bereikbaar.

Wilt u ook graag met een frisse neus op uw werk aankomen? Wilt u ook zonder files naar uw werk? Wilt u ook fit blijven? Wilt u ook parkeerproblemen vermijden? 

De snelle E-bike is de oplossing als u ‘ja’ antwoordt op alle bovenstaande vragen. Snel, veilig, fit en milieuvriendelijk naar het werk was nog nooit zo bereikbaar. Bovendien zijn er veel werkgevers die een aanschaf van zo’n fiets bereikbaar maken via secundaire arbeidsvoorwaarden.

Trek is één van de fabrikanten van deze nieuwe, snelle E-bikes. De kennis van de markt die aanwezig is in het Benelux hoofdkantoor van Trek in Harderwijk, is gecombineerd met de innovatiekracht van één van de grootste fietsmerken wereldwijd. En met een prachtig resultaat: de Super Commuter+ collectie. 

Wij willen de geboorte van deze wereldwijde fiets met Harderwijkse roots met u vieren, door u als eerste uit te nodigen om deze fiets te komen testen.

Op woensdagmiddag 22 maart van 13.00 – 18.00 uur bent u welkom op ons kantoor aan de Ceintuurbaan 2 – 20C, Harderwijk. Vrijblijvend aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: [email protected].

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet, Team Trek Benelux,  Trek dealers in Harderwijk: BikeTotaal Schraverus en Profile Wigger

PS: De aanwezige dealers hebben alleen op deze dag een fantastische aanbieding in de vorm van een totaal ontzorgingspakket ter waarde van € 369.99 bij de aanschaf van een Super Commuter

Super Commuter snelle e bike 45 km TREK