Tweede editie VICTORY in Dolfinarium met Zandtovenaar

Na het overweldigende succes van VICTORY 2018 vindt op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 de 2e editie van dit unieke evangelisatieproject plaats in het Dolfinarium in Harderwijk. Ruim 100 vrijwilligers uit Harderwijkse kerken organiseren deze professionele theater- en muziekvoorstelling.

Vorig jaar bezochten duizenden bezoekers uit het hele land VICTORY, waarin op unieke wijze het verhaal van de Bijbel werd uitgebeeld in zang, dans, muziek, film en theater.

De nieuwe editie van VICTORY bevat dezelfde ingrediënten, maar vertelt een nieuw verhaal. De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver is bereid gevonden om het Bijbelverhaal op een unieke manier uit te beelden.

Daarnaast zullen ook andere bekende christelijke artiesten zoals Elvis E., Larissa Baak, Hanne de Vries, Jonathan Vroege, Marieke Sleurink en gospelkoor Grace & Glory o.l.v. Talitha Nawijn samen met dansers en acteurs meewerken aan de vertolking van het Bijbelverhaal. Muziek wordt verzorgd door de Victory-band o.l.v. Joël Slagtand, dans door Dans en Theaterstudio Annemieke Bais en toneel door Theaterwerkplaats Orde der Dwazen. En natuurlijk hebben ook de dolfijnen een plekje in de voorstelling.

VICTORY is een initiatief van Stichting Victory Harderwijk. Opbrengsten uit de kaartverkoop worden geschonken aan lokale en landelijke goede doelen. Dankzij donaties van bezoekers en sponsoren kunnen ook mensen die minder bedeeld zijn, zoals asielzoekers en dak- en thuislozen, de voorstelling meemaken. VICTORY is een bijzondere belevenis voor jong en oud; voor wie het Bijbelverhaal al kent
of nog niet. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 19,50 per stuk.

Kijk voor meer informatie op www.victoryharderwijk.nl.