Tweede Athlos Hydro Trailrun op zaterdag 5 november

Binnenkort is het weer zover. Op zaterdag 5 november gaat de tweede Athlos Hydro Trailrun om 11.00 uur van start vanaf het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Veel enthousiaste Trailrunners hebben zich al aangemeld, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Er geldt een maximum van 300 deelnemers. 

Dus denk je erover na om mee te doen, wacht dan niet te lang en schrijf je in. Want vol=vol. De online inschrijving sluit op 30 oktober

Het parcours
Het parcours is nog steeds heel divers en uitdagend. Hoogteverschillen, smalle paadjes, over de heide, door het bos en langs het Beekhuizerzand. Een trailrun voor ieder wat wils. Hier kun je genieten van de mooie omgeving in de natuur. Het is voor iedereen vanaf 18 jaar die het leuk vindt om van de gebaande/verharde paden af te wijken, waarbij tijd niet interessant is. Er is een parcours van 13 km en 22 km.
 
Aanpassingen
Na de eerste editie van vorig jaar hebben we een paar dingen aangepast. Zo zijn de lintjes voor de bewegwijzering vervangen door bordjes en starten de 13 km en de 22 km apart. Bovendien is het parcours iets breder, zodat er voor iedereen genoeg ruimte is. Ook nieuw is het gebruik van de GPX. Met de GPX kun je zelf de route zien en volgen op je horloge tijdens je Trailrun. En er is een voor- en een achter fietser, zodat de kans op verdwalen echt heel klein is. Mocht je moeite hebben met het vasthouden van je tempo? Dan kun je een Pacer volgen. Dat zijn lopers met een herkenbaar vlaggetje die een gemiddeld tempo aanhouden tijdens de Trailrun.
 
Inschrijving
Ben je geïnteresseerd en doe je mee? Kijk voor de route van het parcours op de website https://athlos.nl/athlos-hydro-trailrun/ en schrijf je in via www.inschrijven.nl