TV Frankrijk laat jeugd in Harderwijk kennismaken met tennis

De afgelopen maanden heeft TV Frankrijk schooltennis aangeboden aan circa 700 kinderen van drie basisscholen in Harderwijk. 

Dit om de kinderen kennis te laten maken met tennis en de sport meer onder de aandacht te brengen in Harderwijk.

De kinderen kregen op school een reeks van drie trainingen aangeboden waarbij de laatste training werd gegeven door tennisschool NDO (New Dutch Oppotunities), de tennisschool die de tennislessen op TV Frankrijk verzorgt. Samen met Univé verzekeringen hebben zij dit project mogelijk gemaakt.

Het kennismaken met tennis werd gedaan door de kinderen uitdagende en leuke spelvormen aan te bieden. Ik vind het belangrijk dat kinderen meer bewegen en dat ook vooral leuk vinden’’, vertelt Jeroen Pfaff, voorzitter van de jeugdcommissie van TV Frankrijk. Plezier in bewegen is de basis voor langere deelname aan sport en door schooltennis op deze manier weg te zetten hopen wij de kinderen te stimuleren om eens een proefles te volgen bij ons op de vereniging.

Het doel van TV Frankrijk is om de aankomende jaren te gaan groeien in het aantal jeugdleden en wij hopen door middel van schooltennis kinderen te bereiken die plezier hebben in het bewegen en in tennis. Deze kinderen kunnen een gratis proefles volgen. Er geldt op dit moment ook een aanbieding voor een jeugdlidmaatschap. Voor 120 euro ben je lid voor 2018 en 2019 inclusief tien groepslessen bij tennisschool NDO en krijg je een tennisracket in bruikleen. Blijf je daarna nog een jaar deelnemen aan de tennislessen van NDO, dan mag je het racket houden. Door deze actie proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om lid te worden en tennisles te volgen.

Scholen die volgend jaar ook willen deelnemen aan het project kunnen zich aanmelden bij: jeugd@tvfrankrijk.nl

Unive supporter van sport