Turners Olympia weer in de prijzen

Zaterdag 9 februari reisde weer een hele groep turners van Olympia Harderwijk af naar Aalten waar hun 2e plaatsing wedstrijd plaats vond. Hier werden mooie prestaties geleverd en flink prijzen mee naar Harderwijk terug genomen.

Zo werd Sjoerd Krolis weer 1e en is hiermee verzekerd op een plek binnen de duo districts finale en het NK. Bij de jeugd 5e divisie wist Jij Brandsma weer het goed mee naar huis te nemen na het turnen van een zeer nette wedstrijd.

Milan Heldoorn miste net hey podium en werd 4e. Wat een zeer knappe prestatie is want zijn sprong ging helaas helemaal mis en hij scoorde hier een 0. De rest van zijn oefeningen was wel perfect. B8j de pupillen 5e divisie wist een zieke Daan Bijeman het goud meer naar huis te nemen.

Joppe Boven werd in deze categorie 6e en Maurits Kranendonk 11e. Bij de jongste turners was er ook prijs. Jorrit Dijksma werd hier 2e en Mats Hoekstra 3e. Ook bij de instap was er prijs. Joost Nijhof werd 3e. Ook bij de pupillen 4e divisie waren er weer prijzen. Wessel Brenda nam hier het zilver mee naar huis en Fillijn Koek het Brons. Finn Schuurkamp wist net niet op het podium te komen en werd 4e. Ook Rafael Captijn kwam net niet op het podium. Hij werd 5e. In deze categorie werden Roderick Bos 9e, Daan Haitsma 15e, Rowan van het Hul 17e en Hank Hendrickx 20e.

Bij de jeugd 4e divisie waren er helaas geen prijzen. Laurens Bos werd 9e, Jonathan Porteos 16e en Delano Landvreugd 23e. Deze week wordt berekend welke jongens door zijn naar de districts finale en voor de jeugd en junioren ook al wie door is naar het NK.