Timo Verbeek doet mee aan landelijk stadsdichtersgala Gouda

Op zondag 29 oktober a.s. strijden meer dan dertig getalenteerde stadsdichters uit heel Nederland voor de felbegeerde titel “Beste Stadsdichter van Nederland”.

Uit het gehele land zijn 30 stadsdichters zorgvuldig geselecteerd voor deze prestigieuze wedstrijd. Onder hen bevindt zich ook Timo Verbeek, de huidige stadsdichter van Harderwijk

Het jaarlijkse stadsdichtersgala wordt gehouden in de schouwburg van Gouda
Eenieder van hen zal voordragen uit eigen werk, met als doel de harten te veroveren van zowel jury als publiek. Het evenement begint om 14.00 uur, een middag en avond vol met prachtige poëzie. Tijdens het gala zal worden onthuld wie zich uiteindelijk de beste landelijke stadsdichter mag noemen.

Harderwijker dichter Timo Verbeek is de jongste deelnemer tijdens het gala
Net als voorgaande edities belooft het een inspirerende dag te worden met veel poëtisch talent. In 2018 tijdens de eerste editie werd voormalig stadsdichter van Harderwijk Wietse Hummel derde. Naast de uitverkiezing van de beste stadsdichter, is er ook een persprijs te winnen en een prijs van de vakbroeders en - zusters uit het voormalige stads - en dorpsdichtersgilde.

Voor reservering kaarten ga naar https://goudseschouwburg.nl/s24329/Nederlandse_Stads_en_Dorpsdichters_Groot_Gouds_Stadsdichtersgala_2023