Tienjarig jubileum Wijkontmoetingscentrum Drielanden

Dinsdag 1 september bestond Wijkontmoetingscentrum Drielanden tien jaar. Dit werd maandagmiddag feestelijk gevierd met vrijwilligers en vaste bezoekers.

Coördinator Sandra van Huffelen vertelt: “Binnen het wijkontmoetingscentrum ontmoeten veel verschillende mensen elkaar. Het is altijd belangrijk om elkaar te ontmoeten, en gelukkig is dat nu ook weer mogelijk.

Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers en een aantal aanpassingen in het wijkontmoetingscentrum. Een aantal vrijwilligers is vanaf het eerste uur betrokken”.
 
Het wijkontmoetingscentrum aan het Triasplein 9 heeft de afgelopen tien jaar een belangrijke ontmoetingsfunctie gekregen in de wijk. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen, volwassen en senioren. Elke donderdagmorgen is ‘De Huiskamer van de Buurt’. De Huiskamer is bedoeld voor mensen die het lastiger vinden om aan te sluiten bij bestaande activiteiten en om diverse redenen behoefte hebben aan een gestructureerde activiteit. Bijvoorbeeld mensen met beginnende dementie of aan mensen zonder familie en vrienden in de buurt. Binnen het ontmoetingscentrum vind je ook een servicepunt van de bibliotheek, een prikpunt van het St. Jansdal en activiteiten van de Wijkvereniging.
 
Een aantal activiteiten in het Wijkontmoetingscentrum zijn, binnen de Corona-regels, weer opgestart. Wil je langskomen? Neem contact op met coördinator Sandra van Huffelen via telefoonnummer 06-39035027 of via emailadres [email protected]  Er is veel mogelijk, in overleg en op afspraak.

Wijkontmoetingscentrum Drielanden Harderwijk