Thuishuiselijke zondag 3 januari 2016

Al enige tijd organiseert Stichting Thuishuis Harderwijk twee keer per maand THUISHUISELIJKE Zondagen voor alleengaande ouderen.

De vrijwillgers van Stichting Thuishuis Harderwijk staan iedere eerste en derde zondag van de maand voor u klaar om u een leuke en vooral gezellige zondagmiddag aan te bieden in gebouw “Wijkontmoetingscentrum Stad” aan de Houtkamp 33 te Harderwijk.

Iedere alleenstaande 60 plusser is tussen 13.30 en 16.30 uur, van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie, wat lekkers, een spelletje, een creatieve activiteit of om gewoon leuk de zondagmiddag met elkaar door te brengen.

Deze middagen zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de zondag alleen door te komen en/of het gezellig vinden een zondagmiddag met leeftijds- of generatiegenoten door te brengen.    

De entree is gratis

Zou u graag aanwezig willen zijn op zo'n zondagmiddag? Dan mag u gewoon een keertje langs komen. Voor meer informatie over de projecten van onze stichting kunt u bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054. Of een mailtje te sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.
 
U bent van harte welkom!