Theater Diner ‘Musical Scrooge’ biedt ondernemers unieke kerstbelevenis

Eén musicalbelevenis, meer dan honderd man cast, duizend vierkante meter toneel, een luxe viergangendiner en u…zit er midden in! 

Op 15, 16, 17 en 18 december brengt Le Roy Theaterproducties in samenwerking met Theater Harderwijk, Harderwijk Winterstad en Skippy-Rent dit unieke Kerst Theater Diner naar het Bouw & Infra Park Harderwijk. 

musical Scrooge Harderwijk

Maar door de enorme animo voor dit kerstspektakel en daarnaast op verzoek van vele bedrijven, is besloten om op zaterdag 19 december een extra VIP-ondernemersavond in te plannen. Bedrijven kunnen voor hun relaties en/of personeel een tafel voor acht personen afnemen en met elkaar genieten van een unieke musical inclusief luxe vier gangendiner te midden van decor en honderd man cast. Uiteraard wordt er gedacht aan ontmoeten en netwerken. En daarom wordt deze avond afgesloten met een knallende afterparty. De rol van verteller is op zaterdag 19 december de grote verrassing. 

Spetterende eigentijdse musical

Dit alom bekende verhaal van ‘A Christmas Carol’ is door Le Roy Theaterproducties bewerkt tot een spetterende eigentijdse musical. Een mix aan nummers uit diverse bekende musicals. Sfeervolle kerstliedjes als bijvoorbeeld ‘The most wonderful time of the year’ van Andy Williams en ‘Let is snow’ van Dean Martin. Tot delen uit de Carmina Burana van Carl Orff. Urban Dance Music en ontroerende duetten maken deze musicalproductie eigentijds, gevarieerd en indrukwekkend. Zoals Simône le Roy, die script, regie en choreografie voor haar rekening nam, het zelf zegt: ‘dit is Scrooge 2.0.’
 
Le Roy Theaterproducties werkt samen met Theater Harderwijk, Harderwijk Winterstad en het Bouw & Infra Park. Om een mooie totaalbeleving tot stand te brengen wordt hier een ruimte omgetoverd tot een sfeervolle theaterlocatie. Met als decor het oude Londense straatbeeld inclusief lantaarnpalen, huisjes en sneeuw. Alles ademt de kerstsfeer van Charles Dickens. Kortom, een unieke muzikale kerstbelevenis! 

En u kunt zeggen… ‘ik zat er midden in!’

  • Wees dit jaar geen ‘SCROOGE’ en pak snel deze unieke kans!
  • Voor reserveringen: [email protected] / 0341-428899
  • Voor sfeerimpressies en sponsorpakketten www.leroy-theaterproducties.nl
Wenselijke Dresscode voor deze speciale avond is Gala & Black Tie.

Bron: Stad in Bedrijf
Tekst: Kees van Loon
Foto: Fotostudio Merjenburgh