The Butler & Co Catering: kraakvers en bijzonder eten

Dat het nieuwe cateringbedrijf The Butler & Co Catering is voortgekomen uit Therapeutisch Centrum De Berekuyl klinkt misschien niet logisch. Maar er zit wel degelijk een hele logische verklaring achter. Christian Schuleman, één van de eigenaren van De Berekuyl is al zo’n beetje zijn hele leven bezig met koken. 

Voor de opleidingen, bijscholingen en trainingen van fysiotherapeuten, kookte hij altijd de lekkerste, verse warme maaltijden. Als de groepen groter waren dan de capaciteit van de keuken dan huurde hij een cateringbedrijf in. Toen dat cateringbedrijf te koop kwam, was de keuze snel gemaakt.

Christian runt The Butler & Co Catering. Om de kwaliteit te waarborgen, kookt hij alles zelf. Zonder halffabricaten, met alleen maar verse producten. ”Een butler is iemand die voor anderen zorgt en ervoor waakt dat de kwaliteit goed is. Iemand die buiten zijn normale taak een stapje verder gaat. Dat wil ik ook bij partijen, maaltijden of hapjes. Niet gewoon gevulde eieren, want die kun je ook zelf maken,” legt Christian uit. “We maken alles wat je wilt, maar het liefste doe ik het net even anders.”
 
Christian maakt dus graag aparte dingen. Hij komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, heeft vele kookcursussen gedaan in binnen- en buitenland. “Ik wil graag iets anders doen dan we gewend zijn. Er is namelijk zoveel meer. Maar ik doe ook stamppotbuffetten voor 150 personen hoor,” lacht hij. 

The Butler & Co Catering levert dus zelfgemaakt, vers eten. Zo worden er op dit moment ook maaltijden ontwikkeld die thuis bezorgd worden.

“Er staat nu een aantal maaltijden op de website als pilot. Het werkt als volgt: je bestelt en betaalt online. Als je voor zaterdag bestelt dan bezorgen we op maandag de maaltijden naar keuze. Je ontvangt dan vier verschillende verse maaltijden. Om te beginnen bezorgen we op maandag en vrijdag. De reacties zijn heel goed, dus ons concept werkt,” vertelt Christian trots.
 
Het nieuwe cateringbedrijf uit Hierden verzorgt met liefde de catering op partijen en bruiloften, barbecues, hapjes voor feestjes, maar ook een dinner party thuis. “Dan kom ik bij jou thuis koken. Uitgebreid en speciaal, zoals vroeger bij mijn ouders thuis op zondag gebeurde.”
 
“Hoe het gaat met de opstart van ons nieuwe bedrijf? Het gaat heel goed!”, zegt Christian enthousiast. “Zelfs zo goed dat we op zoek zijn naar een personeelslid om te assisteren in de keuken en voor het bezorgen van de maaltijden.”

Christian Schuleman van The Butler en Co
 
 
 
 

The Butler en Co

Adresgegevens

Vuurkuilweg 23
8077 RP Hulshorst

Telefoon

T. 06-20600113

Meer info