Tempo Team Harderwijk heeft de volgende vacatures openstaan

Zij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker dagdienst of avonddienst, orderpicker, heftruckchauffeur en een belader.

Hieronder de vacatures:

Magazijnmedewerker dagdienst (Harderwijk)
Werken in dagdiensten van 07:30 uur tot 16:00? De mogelijkheid hebben om van 09:00 uur tot 14:30 uur te werken? Elke week je geld gestort krijgen? Klinkt dit je allemaal goed in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 
Bekijk hier de volledige vacature

Magazijnmedewerker avonduren (Harderwijk)
Als magazijnmedewerker zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de klanten de gewenste producten bezorgd krijgen. In het magazijn ga jij samen met jouw collega’s de orders picken, opgooien of de producten klaarmaken voor verzending. Een leuke job waarbij je direct verantwoordelijkheden krijgt!
Bekijk hier de volledige vacature

Orderpicker aantrekkelijk salaris (24-40 uur)
Werken in een modern magazijn? Elke week je geld gestort krijgen? Fulltime beschikbaar? Klinkt dit je allemaal goed in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bekijk hier de volledige vacature

Heftruckchauffeur
Op zoek naar een functie waarbij verantwoordelijkheid, daadkracht en de mogelijkheid om door te groeien centraal staan? Liever de handen uit de mouwen in plaats van in de mouwen en beschik je over een werklustige mentaliteit? Ga dan aan de slag als heftruckchauffeur bij Dycore in Lelystad!
Bekijk hier de volledige vacature

Belader (Ermelo)
Als belader werk je samen met een chauffeur en een collega vuilnisman achter de vrachtwagen. Jullie zorgen er samen voor dat de hele wijk op tijd lege kliko’ s heeft.
Bekijk hier de volledige vacature