Tekenwedstrijd potloodtekenaar Henk Bakker

Leuk zijn de reacties van mensen die mij, zowel digitaal als op straat aanspreken. De mensen vinden het leuk dat er een tekenwedstrijd op touw is gezet, en ook de prijzen die er te winnen zijn vinden de mensen fantastisch.

Wat ik ook heel fijn vond was dat een jongen, ik schat hem een jaar of 9, mij laatst belde. Hij vertelde me dat hij, van een tekening, een foto had gemaakt.

Hij vroeg of hij het goed gedaan had door deze naar: [email protected] te sturen. Ik kon hem geruststellen. Je hebt het goed gedaan jochie.

Ook leuk was een reactie van een dame van 75 jaar. Zij schreef dat tekenen, van kinds af aan, een grote hobby van haar was. De laatste jaren was ze daar helemaal niet meer mee bezig geweest maar, dankzij de tekenwedstrijd, was ze weer helemaal enthousiast geworden en genoot ze weer van het tekenen.  

Ik ben heel blij met al die mooie, leuke reacties. En ik hoop natuurlijk dat er nog meer mensen aan het tekenen verslingerd raken. Ook al zijn we geen Rembrandt, of van Gogh……we kunnen het toch zeker proberen, toch?  

Kijk voor meer informatie op www.HenkBakkerPotloodtekeningen.nl  

Heel veel succes,  
Henk Bakker

Lees ook of bekijk hieronder de video.
Win onderzetters van potloodtekenaar Henk Bakker uit Harderwijk!