​Win onderzetters van potloodtekenaar Henk Bakker uit Harderwijk!

Henk Bakker tekent al zo'n 17 jaar de meest mooie plaatjes van Harderwijk. Zijn tekeningen hebben oude stadsgezichten en de visserij van vroeger als thema. Sinds drie jaar heeft hij ook een 'winkeltje' de hal van ziekenhuis St. Jansdal. In dit winkeltje zijn ansichtkaarten en onderzetters met de tekeningen van Bakker te vinden. 

Het geld wat Bakker met de onderzetters en ansichtkaarten ophaalt, schenkt hij aan het project 'Angst verminderen bij kinderen' van Stichting Vrienden van St. Jansdal.

Vanwege de Coronacrisis is het winkeltje van Bakker in het ziekenhuis tijdelijk gesloten. Bakker mist zijn winkeltje en de mensen enorm. Om toch in contact te blijven met alle Harderwijkers en Hierdenaren heeft hij een leuke winactie bedacht! 

Wat moet je doen om te winnen?
  • Maak een potloodtekening op A3 tekenpapier of papier 20x30 cm;
  • Maak een tekening die jezelf leuk vind om te maken, dat mag echt van alles zijn;
  • Gooi al je tekenvaardigheid in de strijd en je zult zien dat tekenen echt leuk is.
Iedereen kan aan deze prijsvraag meedoen van 1 tot 100 jaar (of zelfs ouder). Stuur je tekening in naar info@henkbakkerpotloodtekeningen.nl. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd door te geven. De tekeningen worden door een deskundige jury beoordeeld.

Prijzen die te winnen zijn:
  • Twee x een eerste prijs: 12 onderzetters;
  • Twee x een tweede prijs: 9 onderzetters;
  • Drie x een derde prijs: 6 onderzetters
De winnaars mogen zelf verschillende onderzetters samenstellen. Er is keuze uit 50 verschillende soorten onderzetters. Deze zijn genummerd van 1 tot en met 50. Dit komt op de website van Henk Bakker te staan. De uitslag van de prijsvraag wordt 1 augustus 2020 bekend gemaakt.