TEDx Harderwijk 2018 | thema 'trust'

Op woensdagavond 31 oktober 2018 vindt de tweede editie van TEDx Harderwijk plaats. Het avondvullend programma start om 18:00 uur en eindigt rond 22:00 uur. 

In de raadszaal van het Huis van de Stad in Harderwijk vertellen 9 talentvolle sprekers een persoonlijk verhaal met een inspirerende boodschap. TEDx Harderwijk 2018 staat in het teken van het thema vertrouwen ('trust'). 

De meeste sprekers zijn inmiddels bekend gemaakt via de website www.tedxharderwijk.nl, met onder hen natuurlijk ook enkele Harderwijkers!

Vorig jaar ontving de eerste editie van TEDx Harderwijk veel waardering. Ook dit jaar zijn de onderwerpen van de TEDx-talks weer absoluut de moeite waard. Een van de sprekers is Paul Iske, hij heeft het Instituut voor Briljante Mislukkingen opgezet. Met als doel om de angst rond experimenten en nieuwe ervaringen te verminderen. Volgens Paul is het heel belangrijk dat mensen fouten durven maken en de kans krijgen om te leren van die ervaringen. Andere sprekers vertellen over de menselijke kijk op zorg, vertrouwen in wiskunde en cijfers, nieuwe vormen van onderwijs en een geweldig initiatief dat bekend staat onder de naam 'color the world', 
 
Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via www.tedxharderwijk.nl. De reguliere ticketprijzen zijn in 2018 verlaagd en kosten nu nog slechts 39 euro.