Studio VVOG is het online platform van VVOG

Het groenwitte medium zorgt met samenvattingen en interviews voor een compleet beeld voor de volgers van de derde divisionist.

 De laatste ontwikkeling is een livestream van de thuis- en uitwedstrijden op Facebook. Julian ’t Jong is al lange tijd bezig om dit te realiseren.

‘’Laurens Sloot kwam met het idee om wedstrijden uit te gaan zenden, en zo gezegd zo gedaan. Ik ben research gaan doen naar live-uitzendingen en heb zodoende een set samengesteld waarmee we op locatie kunnen livestreamen.’’

Volgens ‘t Jong is het de bedoeling om iedere thuiswedstrijd de thuisblijvers op de hoogte te houden, maar als de mogelijkheid er is wil Studio VVOG ook uitwedstrijden uitzenden.

Afgelopen zaterdag stond voor VVOG de uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam op het programma. Studio VVOG wilde daar zijn eerste uitwedstrijd gaan streamen op Facebook. Job Moll leverde bij deze wedstrijd het commentaar.

Voor deze grote activiteiten heeft het team natuurlijk mankracht nodig. Daniel Breure is de nieuwe vaste cameraman en stagiair Sem Everts runt tijdens de wedstrijden de livestream.

Maar het team is nog op zoek naar enthousiaste cameramannen, en vrouwen. En naar een vaste commentator van de thuiswedstrijden.

Wil jij deel uitmaken van het gezellige Studio VVOG-team? bel of mail dan naar 0642702909 of Julian@JTAV.nl (Producent Studio VVOG). (Op vrijwillige basis)