Stichting Thuishuis Harderwijk start met Thuishuiselijke Winter Woensdagen

Stichting Thuishuis Harderwijk is een vrijwilligersorganisatie die een bijdrage wil leveren aan het verminderen van (dreigende) eenzaamheid onder alleenstaande ouderen.

Dit probeert zij te bereiken door de realisatie van het Thuishuis, een kleinschalige woonvorm, waar zeven alleenstaande ouderen 'samen apart' wonen.

Daarnaast richt zij zich via zgn. Thuisbezoeken door vrijwilligers op (nog) zelfstandig wonende ouderen voor begeleiding richting activiteiten en/of deelname aan het maatschappelijk leven.

Al vanaf 5 januari 2014 organiseren de vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk, met groot succes, de Thuishuiselijke Zondagen. Inmiddels heeft de Stichting tijdens de zomermaanden het aanbod weten te vergroten door in de maanden Juli en Augustus de Thuishuiselijke Terras Woensdagen te organiseren.

In 2019 willen onze vrijwilligers ook in de koude wintermaanden wat warmte brengen aan alleenstaande en alleengaande ouderen in Harderwijk. Vanaf woensdag 6 februari 2019 staan onze vrijwilligers in de startblokken om op de woensdagen in Februari en Maart een  leuke en vooral gezellige bijeenkomst te organiseren voor alleenstaande ouderen in het onlangs verbouwde en geopende Grand café “Holy Moly” aan de Markt te Harderwijk .

Vanaf woensdag 6 februari bent u, van 10.30 tot 12.00 uur, van harte welkom om langs te komen ,tijdens de Thuishuiselijke Winter Woensdagen, voor een  kopje koffie, thee of warme chocomel, welke gratis worden aangeboden door de diverse sponsoren van Stichting Thuishuis Harderwijk, waaronder ook  het Latijns-Amerikaans geïnspireerde Grand Cafe “Holy Moly” zelf. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de wintermaanden alleen door te komen en/of het gezellig vinden een woensdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen.

Om de start van deze Thuishuiselijke Winter Woensdagen feestelijk te beginnen, krijgen de bezoekers op 6 Februari een heerlijk gebakje bij de koffie of thee. Ook de laatste Thuishuiselijke Winter Woensdag op 27 maart zal feestelijk worden afgesloten met een “Advocaatje met slagroom”.

Wilt u graag wat meer informatie over deze activiteit van Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.nl of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054.