Stichting Mensen in Nood 0341 neemt afscheid van wethouder van Noort

Donderdagmiddag 31 maart heeft Stichting Mensen in Nood 0341 tijdens een werkbezoek afscheid genomen van wethouder van Noort. De wethouder kwam samen met beleidsmedewerker van de gemeente Harderwijk Hatice Yilmaz naar het gebouw aan de Nobelstraat 9 in Harderwijk.

Het gebouw heeft bij de vrijwilligers de bijnaam ‘De Basis’ gekregen. Sinds november 2021 is de stichting daar gehuisvest

Wethouder Van Noort heeft zich de afgelopen tijd hard gemaakt om onderdak te vinden voor deze stichting. Het bestuur en de vrijwilligers van de stichting zijn dankbaar dat ze na een aantal verhuizingen eindelijk een passend pand hebben gevonden.

Stichting Mensen in Nood 0341 is een lokale stichting voor de regio Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet. Zij heeft zich als doel gesteld mensen te helpen die door welke oorzaak ook in financiële problemen zijn gekomen. Deze mensen krijgen geen steun van andere organisaties die levensmiddelen verstrekken. De hulp die gegeven wordt is onder andere voedsel en huishoudelijke artikelen zoals schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en wasmiddelen. Daarnaast ook kleding, schoenen en soms huisraad.

Meer informatie: www.mensen-in-nood.nl

Stichting Mens in Nood 0341
Foto: Van links naar rechts: Martine Buter, Els Poolen, Reina van Loo, wethouder Gert-Jan van Noort (eigen foto)