Steeds meer bedrijven willen maatschappelijk betrokken ondernemen: ook Textline Harderwijk

De afgelopen jaren zien we steeds meer bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen (MVO). Dat kan door in te spelen op duurzaamheid met nieuwe producten en diensten of uw eigen onderneming duurzamer maken.

Maar MVO kan ook kleiner beginnen door meer tijd of geld te investeren in sociale projecten. Een aantal bedrijven in Harderwijk organiseren bijvoorbeeld regelmatig personeelsuitjes of teamdagen met een sociaal karakter.

Laat de omgeving zien dat uw bedrijf maatschappelijk betrokken is Maar hoe regel je een teammidag waar je bijvoorbeeld met de collega’s de tuin opknapt van een invalide alleenstaande, of een middag koken voor dak- en thuislozen?

Stichting Present helpt bedrijven graag bij het invullen van hun maatschappelijk betrokken rol. En om deze betrokkenheid ook zichtbaar te maken voor de omgeving heeft de stichting samen met Textline Harderwijk een mooi schildje ontwikkeld voor op de gevel van het bedrijf.

Samenwerking met Textline Harderwijk Textline Harderwijk ondersteunt Stichting Present financieel door het gratis ontwerpen en vervaardigen van de nieuwe schildjes. Maar volgens Rolf Lebbink van Textline wil het bedrijf in de nabije toekomst ook graag een keer "handjes" aanreiken om hun betrokkenheid bij de mensen in Harderwijk die het moeilijker hebben nog meer te benadrukken. Maak impact in de samenleving De hulp van Harderwijkse bedrijven is essentieel om maximale impact het hebben in de lokale samenleving. Niet alleen financieel, maar ook door de inzet van medewerkers die tijdens een dagdeel een project van de Stichting willen meehelpen. Daarom is Present op zoek naar meer ondernemers.

Voelt u zich aangesproken en wilt u met de collega’s of personeelsvereniging helpen? Of wilt u hier eens met ons over brainstormen? Dat kan.

We komen graag een keer bij je langs om een passende samenwerking op te starten. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina voor bedrijven op Present Harderwijk. En misschien kunt u dan binnenkort ook zo’n schildje naast de deur hangen.