Start werkzaamheden aan de N303 tussen Harderwijk en Ermelo op dinsdag 23 augustus 2022

In opdracht van Provincie Gelderland start aannemerscombinatie Hoornstra Infrabouw / Boskalis met werkzaamheden aan de N303 tussen Harderwijk en Ermelo.

De werkzaamheden starten op dinsdag 23 augustus 2022 nabij de rotonde Fazantlaan / Prins Hendriklaan

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en zijn medio juni 2023 gereed. De werkzaamheden vinden plaats in 2022 en 2023.

BEREIKBAARHEID
Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt het verkeer van 22 augustus 2022 tot begin november 2022 omgeleid via de N796 – N302 – Ceintuurbaan. Deze route staat aangegeven middels de gele bebording langs de weg.

Voor de (brom)fietsers blijft het fietspad ten alle tijden aan minimaal één zijde toegankelijk. Houd er rekening mee dat in sommige fasen het fietspad in beide richtingen gebruikt wordt.

Bewoners en bedrijven langs het werkvak ontvangen van ons een ontheffing in de brievenbus die zij duidelijk zichtbaar achter de voorruit kunnen plaatsen. Hiermee kunnen zij de afzetting passeren wanneer zij deze aan de verkeersregelaars bij het hek laten zien. Er zullen momenten voorkomen wanneer delen van de N303 ook met ontheffing niet toegankelijk zijn. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd. Om werkverkeer en aanwonenden te scheiden is er gekozen om gebruik te maken van eenrichtingsverkeer tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden. Op deze manier kunt u uw woning enkel bereiken vanaf een zijde. Op de achterzijde van de ontheffing treft u de rijrichting per periode. Vriendelijk verzoeken wij bedrijven om onze werkzaamheden en de beperkte bereikbaarheid te communiceren met hun klanten en leveranciers.

De hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden. Bij spoed kunnen politie, ambulance of brandweer te allen tijde door het werkvak en/of fietspad.

BOUWAPP
Middels de BouwApp kunt u het project ‘’N303 Ermelo – Harderwijk’’ volgen. De BouwApp is te downloaden via de App-Store (Apple) of Google Play (overige smartphones). Tevens kunt u via de app contact opnemen met het projectteam. Niet in het bezit van een smartphone? Bekijk het project via www.debouw.app

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden, bereikbaarheid of andere zaken? Neemt dan contact op met onze omgevingsmanager Lucilla van den Brink. Zij is op werkdagen tussen 07:00 uur en 17:00 uur bereikbaar via de BouwApp, per mail  [email protected] en telefonisch via 06 – 21 97 18 54.

Bedrijvenkring Harderwijk

Adresgegevens

Postbus 115
3840 AC Harderwijk

Telefoon

T. 06-40442902

Meer info