Start tweede serie tafelgesprekken voor vrouwen die (weer) aan het werk willen

Dinsdag 18 april is het laatste tafelgesprek van De tafel van één geweest. De Gemeente Harderwijk keek terug op een geslaagde serie gesprekken waarbij veel wensen en ambities zijn gedeeld én ook stappen zijn gezet.

Zo hebben een aantal deelneemsters plannen om vrijwilligerswerk te gaan doen, bijvoorbeeld door het geven van Engelse les en mensen in het asielzoekerscentrum helpen met integreren.

Een deelneemster heeft zich zelfs opgegeven als tafelbuddy en ook is er een werkervaringsplaats in een kapperszaak gevonden voor een vrouw die weer als kapster wou beginnen. Heeft u de eerste serie tafelgesprekken gemist en wilt u de uitdaging aangaan om uw talent te ontdekken? Schrijf u dan in voor de tweede serie tafelgesprekken vanaf dinsdagochtend 9 mei in het wijkontmoetingscentrum Stad ‘de Tinne’ (Houtkamp 33).

Van 9.00 tot 12.00 uur komt u bij elkaar aan een gezellige tafel, elke week één keer. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denkt u na over de vragen: Wat wil ik nu echt? en hoe kan ik dat bereiken? Het levert u altijd wat op! Deelname is gratis. Inschrijven kan via www.harderwijk.nl/detafelvaneen.

De tafel van één is een tafelgesprek tussen vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) wat willen gaan doen. 

Na de tafelgesprekken een nieuwe stap zetten? De partners van De tafel van één (Sociale Dienst Veluwerand en ZorgDat) en kunnen u informatie bieden op het gebied van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen, of het beginnen van een eigen bedrijf. Wilt u meedoen maar kunt u deze serie tafelgesprekken niet? Geen probleem, schrijf u dan alvast in voor de derde serie op dinsdag 19 september.