Start Thuishuiselijke Terras Woensdagen voor alleengaande ouderen op 3 juli

Stichting Thuishuis Harderwijk is een vrijwilligersorganisatie die een bijdrage wil leveren aan het verminderen van (dreigende) eenzaamheid onder alleenstaande ouderen.  

Dit probeert zij te bereiken door de realisatie van het Thuishuis, een kleinschalige woonvorm, waar zeven alleenstaande ouderen 'samen apart' wonen.

Daarnaast richt zij zich via zogenaamde thuisbezoeken door vrijwilligers op (nog) zelfstandig wonende ouderen voor begeleiding richting activiteiten en/of deelname aan het maatschappelijk leven.

Op woensdag 3 juli gaan de Thuishuiselijke Terras Woensdagen weer van start!

Deze zomer maakt een sponsorbedrag van de Lions-club Harderwijk en de inzet van een groep vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk, de gezellige Thuishuiselijke Terras Woensdagen, voor een derde jaar op rij, mogelijk.

Al vanaf 5 januari 2014 organiseren de vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk, met groot succes, de Thuishuiselijke Zondagen. Inmiddels heeft de Stichting drie jaar geleden het aanbod weten te vergroten door in de maanden juli en augustus de Thuishuiselijke Terras Woensdagen en in de wintermaanden de Thuishuiselijke Winter Woensdagen te organiseren.

Op alle woensdagen in juli en augustus van 10.30-12.00 uur willen onze vrijwilligers in de stille zomermaanden wat plezier en gezelligheid brengen aan alleenstaande en alleengaande ouderen in Harderwijk. De Thuishuiselijke Terras Woensdagen zullen plaats vinden in Grand café “Holy Moly” (voorheen Hertog Karel) aan de Markt 6 te Harderwijk.

 Vanaf woensdag 3 juli bent u, van 10.30 tot 12.00 uur, van harte welkom om langs te komen, tijdens de Thuishuiselijke Terras Woensdagen, voor een  kopje koffie of thee, welke gratis worden aangeboden door de diverse sponsoren van Stichting Thuishuis Harderwijk, waaronder ook het Latijns-Amerikaans geïnspireerde Grand Cafe “Holy Moly” zelf  en de Lions club.

Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de zomermaanden alleen door te komen en/of het gezellig vinden een woensdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen.

Wilt u graag wat meer informatie over deze activiteit van Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.nl of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054. U bent van harte welkom!