Start nieuw seizoen Muziekpodium Estrado Harderwijk

5 september gaat het nieuwe seizoen van start, met niemand minder dan TIM KNOL's garage band THE MISERIES! 

Maar er staat meer op het programma

BACKGAMMON is wellicht één van de grootste talenten van de regio. Na shows in Engeland en België deze zomer komt de Ermelose band terug naar Harderwijk voor een knallende show in onze grote zaal! Nog niet genoeg? De avond wordt geopend door de experimentele rockers van FROM SOLID GROUND.

Dit alles voor een vriendenprijsje van een tientje, dus wees erbij!

Tim Knol wilde het even helemaal anders doen.

Hij begon met drie vrienden uit Hoorn een garagerockband, THE MISERIES; puntige, harde en catchy liedjes die doen denken aan  The Ramones, The Saints en The Buzzcocks.

Het begon met enkele optredens op kleine podia maar al snel stond de band op Into The Great Wide Open, Le Guess Who?, Noorderslag en zelfs SXSW in Austin Texas! Garagerock in zijn puurste vorm. Vijf april verscheen de debuutplaat van The Miseries op Excelsior Recordings. En nu is het aan de band om hun talent live op het podium neer te zetten!

Wij hadden echt geen betere band kunnen wensen om in Estrado het culturele seizoen! 5 september in de benedenzaal gaan we ROCKEN!

Toen wij op onze Facebook een oproep plaatsten om een band te vinden die wel in het voorprogramma zou willen staan kregen wij een hoop leuke reacties. Echter sprong één band daar met kop en schouders bovenuit. All the way from ‘t Harde komt FROM SOLID GROUND naar Estrado toe. Experimentele rock met een verrassende sound die jong en oud doet verassen. Deze band kreeg al veel lof op het Dive festival tijdens de Aaltjesdagen. Des te meer reden om deze jongens bij ons op het podium neer te zetten.

BACKGAMMON maakt deze avond compleet. BACKGAMMON staat voor eerlijke indiepop-rock met een rauw randje. Live sleept de band met volle overgave hun publiek mee in hun tomeloze energie. De muziek is recht voor zijn raap en het ademt hun voorliefde voor grote namen zoals Bob Dylan, Neil Young en Kings of Leon uit.

Aanvang: 21.00 uur
Zaterdag 5 september 
Prijs: Voorverkoop € 10,00 / aan de deur € 12,50
www.estrado.nlhttp://estrado.nl/