Spelen op een schoon schoolplein is leuker!!

Wordt u ook blij van uw schone straat? Smaken uw ijsjes lekkerder op een schoon Harderwijker strand? Blijven u en uw kinderen langer sporten bij een schone sportclub? En vindt u het fijn dat uw kinderen spelen op een schoon schoolplein? Doe dan ook mee met de Nationale Opschoondag op zaterdag 24 maart a.s.

Over het algemeen zijn de straten en buurten in Harderwijk en Hierden mooi schoon. Veel bewoners helpen hier wekelijks aan mee. Maar het kan nog beter!

Samen kunnen wij helpen om Harderwijk en Hierden nog prettiger en schoner te maken. Op zaterdag 24 maart a.s. vindt de Nationale Opschoondag weer plaats. Samen met uw buren, kinderen, leerlingen of de leden van uw vereniging kunt u de buurt, het schoolplein en de club schoner, frisser en daarmee prettiger maken.

Gemeente Harderwijk zorgt ervoor dat iedereen die meedoet gebruik kan maken van grijpers, knijpers, handschoenen, hesjes en vuilniszakken. Verder wordt ook voor de afvoer van het ingezamelde zwerfvuil verzorgd.
 
Heeft u al plannen om mee te doen aan de Opschoondag? Of wilt u nog informatie voordat u samen met uw buren de straat schoon gaat maken? Neemt dan contact op met Rinet Brinks van ZorgDat via rinetbrinks@zorgdat.nl of 0341-434656. Aanmelden om mee te doen kan tot uiterlijk 15 maart 2018.
 
Het is leuk om te zien en te horen wat u doet tijdens de Landelijke Opschoondag. Deel berichten over uw Landelijke Opschoondag-actie(s) via Facebook en Twitter.

U kunt het vinden op Facebook (facebook.com/SupporterVanSchoon) en Twitter (@supporterschoon). Voor de Landelijke Opschoondag gebruiken we de hashtag #LOD2018.
Heb je geen Facebook of Twitter? Je kunt je foto's en filmpjes ook naar info@nederlandschoon.nl  of  rinetbrinks@zorgdat.nl mailen.
 
Heeft u uw Opschoondag al gepland? Meld de actie aan op de website www.nederlandschoon.nl . U wordt daarbij ´Supporter van Schoon´ en het is dan mogelijk via deze website gratis materiaal en wervingsflyers te bestellen.

Als u Supporter van Schoon wordt sluit u zich aan bij een snel groeiende beweging van mensen die, net als u, een schone leefomgeving belangrijk vinden en daar graag iets extra's voor doen.