Speciale ontmoeting voor alle gedecoreerden

Op de middag van de lintjesregen, dinsdag 26 april, organiseert het Comité Gedecoreerden Harderwijk/Hierden wederom een speciale ontmoeting voor alle dragers in Harderwijk en Hierden van een koninklijke onderscheiding, de gemeentelijke Erepenning of de Erespeld. 

Gedecoreerden kunnen zich voor deze ontmoeting aanmelden uiterlijk vóór vrijdag 22 april: [email protected], telefonisch 0341 411 230 of via het aanmeldingsformulier op www.harderwijk.nl/ontmoeting.

Tijdens de tweejaarlijkse ontmoeting, in de raadzaal in het stadhuis van Harderwijk, houdt Liek Mulder de traditionele Harderwijk-lezing. Liek Mulder was onder meer voorzitter van het Platform Samen Kansrijk en secretaris/penningmeester van de Stichting Burger Weeshuis Harderwijk en is penningmeester van het Stadsmuseum Harderwijk, voorzitter van het Platform Historisch Harderwijk en auteur van tientallen geschiedenisboeken. De lezing met als titel ‘De “stille kracht” van Harderwijk’, gaat over de nauwelijks te onderschatten bijdrage van vrijwilligers en vrijwilligerswerk aan de Harderwijker samenleving. 

Programma dinsdag 26 april

  • Vanaf 14.00 uur ontvangst in de raadzaal
  • Welkomstwoord door burgemeester Harm-Jan van Schaik
  • Harderwijk-lezing door Liek Mulder
  • Samenzijn tot ongeveer 16.30 uur

Vooraf aanmelden

Voor een goed verloop van de organisatie wil het Comité Gedecoreerden Harderwijk/Hierden (bestaande uit Jan Elgersma, Henk ter Hoeve en Jos Kunne) graag weten hoeveel gasten zij mogen verwachten. Vandaar dat het comité alle gedecoreerden, en hun partner, die bij de ontmoeting en Harderwijk-lezing aanwezig willen zijn oproept om zich uiterlijk voor vrijdag 22 april aan te melden. Dat kan (bij voorkeur) per e-mail: [email protected], telefonisch 0341 411 230 of via het aanmeldingsformulier op www.harderwijk.nl/ontmoeting. Graag onder vermelding van uw adresgegevens.