Slagerij Karssen wordt de slagerthuiswinkel!

Het is jullie vast niet ontgaan de laatste weken; Slagerij Beert Karssen sluit per 1 januari zijn deuren en deslagerthuiswinkel neemt de zaak over. Beert heeft de zaak "verkocht" en gaat het wat rustiger aan doen maar hij blijft een aantal dagdelen werken en verdwijnt dus zeker niet helemaal uit beeld.

Gaat er dan veel veranderen? Ja en nee is daarop het antwoord!

Wat vooral blijft is de kwaliteit waar ze zich al jaren samen hard voor maken. De online service blijft hetzelfde en het assortiment hopen ze zelfs uit te gaan breiden.

De winkel aan de Bruggestraat blijft een plek waar je terecht kan voor je vlees maar ook voor delicatessen en bbq producten. Alleen niet meer 6 dagen in de week..... De algehele veranderingen in de maatschappij, het voortdurende personeelstekort en stijgende kosten maken dat winkeliers en ondernemers andere keuzes moeten maken.

Daarom zal er qua openingstijden wel dus wel iets veranderen:
  • Donderdag van 8.30 uur - 17.00 uur
  • Vrijdag van 8.30 uur - 17.00 uur
  • Zaterdag van 7.30 uur - 14.00 uur.

De rest van de week zal de winkel gesloten blijven: maar kan je wel gewoon bestellen!

Van dinsdag t/m zaterdag kun je online, telefonisch of via de mail bestellen waarna je het de dag erna kan afhalen of kunt laten bezorgen. Ze kunnen jullie dus op de dinsdag & woensdag wanneer de winkel gesloten is wel bedienen alleen dan moet het dus minimaal een dag van te voren besteld worden. Afhalen kan dan tussen 13.00 uur - 16.00 uur in de middag of ze bezorgen eind van de middag tussen 16.30 uur -18.30 uur.

Wegens verbouwing gesloten, vanaf 12 januari weer open!

Ze zijn t/m 11 januari 2024 gesloten om wat reparaties in de slagerij te kunnen doen, de winkel iets anders in te richten en nieuwe kassa systemen en machines te plaatsen. En daarnaast gaan ze wat leuke nieuwe dingen maken dus ze hebben even nodig om om te schakelen. Excuses voor het ongemak en we zien jullie vanaf 12 januari graag terug in de winkel en online! 

Wat gebeurt er met de aanbiedingen?

Natuurlijk gaan ze ook met leuke aanbiedingen aan de gang.
Sommige dingen blijven, sommige verdwijnen en er komen er ook een aantal bij.
Kom vooral kijken wat ze allemaal gaan doen!
Wat ze alvast wel kunnen verklappen:
Op de donderdag gaan ze het gehakt in de aanbieding doen en gaan ze een 4 halen, 3 betalen actie doen op een aantal artikelen. Zo kunt u voordelig inslaan op de donderdag.

Op de vrijdag en zaterdag komen ze met een paar leuke nieuwe (en een paar oude vertrouwde) vaste aanbiedingen en uiteraard blijven ze elk weekend een Facebook actie doen!

Lees ook:
Vriendschappelijke overname Slagerij Beert Karssen door DeSlagerThuis.

Joep de Bruin deslagerthuiswinkel
 

De Slager Thuis

Adresgegevens

Bruggestraat 17
3841 CM Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412067

Meer info