SKH zet pedagogisch medewerkers in de bloemetjes

Sinds 2002 is er op iedere 3e donderdag van september de Dag van de Pedagogisch Medewerker (vroeger bekend als ‘Dag van de Leidster’).

Iedere week worden 500-550 kinderen opgevangen binnen één van de locaties van Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

De leidsters van de peuterspeelzalen en BSO’s hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen In Harderwijk. Die taak pakken ze meer dan serieus op. De leidsters kenmerken zich door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats.

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Eens per jaar wordt de waardering voor de pedagogisch medewerkers vormgegeven met de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Veel ouders reageren attent op deze dag en geven wat extra aandacht of een klein presentje. Maar natuurlijk hebben wij als werkgever hierin ook een eigen rol. Onze pedagogisch medewerkers vormen het fundament van onze opvang. Onderzoek wijst uit dat een betrokken en motiverend pedagogisch klimaat een belangrijke succesfactor is  voor de ontwikkeling van ieder kind. Het enthousiasme van onze pedagogisch medewerkers zorgt voor zo’n motiverend groepsklimaat waarbij kinderen uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen.

SKH grijpt de dag van de leidster graag aan om alle medewerkers als blijk van waardering extra aandacht te geven.  Dit jaar heeft SKH ervoor gekozen om alle medewerkers letterlijk in de bloemetjes te zetten. Zeker na de bijzondere corona-periode, waarin de nodige extra flexibiliteit van medewerkers werd gevraagd, hebben de leidsters wel wat extra’s verdient.

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk
 

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info