Sinterklaaspret bij peuterspeelzalen

Bij alle peuterspeelzalen werd natuurlijk ook het Sinterklaasfeest gevierd. Iedere speelzaal koos, vaak in samenwerking met de oudercommissie, voor een eigen invulling.

Bij de locatie ’t Woelige Hoekje werd in de afgelopen week elke ochtend een klein feestje gevierd

Sinterklaas SKH 2023
De ochtend werd geopend met de Sinterklaashandpop die op bezoek kwam. Daarna ging iedereen actief aan de slag om Sinterklaas te helpen met het bakken van pepernoten. Ook mochten de peuters zich verkleden als piet en werd er lekker samen gedanst op de sinterklaasmuziek.
 
Sinterklaasfeest SKH 2023

De kinderen van Peuterspeelzaal Robbedoes gingen op zoek naar Sinterklaas en zijn pieten..Bij de zoektocht in basisschool de Schakel vonden zij een hele  mooie Sint- feest-kamer. Helaas was de Sint (nog) niet aanwezig. Wel lag er een mooi boek klaar over Sinterklaas en dat werd samen bekeken en voorgelezen. Ondertussen mochten alle peuters lekkere pepernoten snoepen die door de pieten waren achtergelaten.
 
En zo was er op iedere speelzaal voor de peuters iets te beleven. Juist door het redelijk klein te houden kun je peuters goed meenemen in het verhaal, ook de peuters die het allemaal nog heel spannend vinden. Samen hebben we genoten en uiteraard was er ook voor alle peuters een cadeautje.
 
Sint en Piet tot volgend jaar maar weer!

Sinterklaasfeest SKH 2023

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info