Sinterklaasintocht dit jaar op de Vischmarkt

Nog een paar nachtjes slapen en dan is Sinterklaas weer in het land! Op zaterdag 18 november meert de pakjesboot aan in de haven van Harderwijk. 

Kom naar de boulevard en de Vischmarkt

Het programma start om 11.00 uur op de boulevard, aan de kant van de Vischpoort. Rond 11.30 uur komt de pakjesboot aan in de haven. Burgemeester Jeroen Joon en kersverse kinderburgemeester Saar van Polen verwelkomen de Sint op de kade. Daarna stappen zij samen in de koets voor een rijtoer door de binnenstad. De toer eindigt op de Vischmarkt.

Op de Vischmarkt neemt Sint uitgebreid de tijd voor de kinderen. Er is een ‘meet & greet’ met fotomoment. Ook kunnen kinderen in het Sinterklaasdorp meedoen met verschillende spelletjes en activiteiten.

Dit jaar zijn er geen activiteiten op de Markt
Normaal is er een groot feest voor het Oude Stadhuis op de Markt. Dit jaar wordt daar de ijsbaan al opgebouwd. Er is dus geen plaats voor andere activiteiten. Daarom is het Sinterklaasfeest op de Vischmarkt.

Kom op de fiets
Het is verstandig om met de fiets naar de intocht te komen. U kunt uw fiets bij een van de aangewezen fietsenstallingen zetten. 

Kijk voor meer informatie en het programma op www.sinterklaasharderwijk.nl.