Sinterklaasfeest in Hierden

Sinterklaas brengt natuurlijk ook een bezoek aan Hierden! Op 19 november vanaf 14.00 zijn alle kinderen welkom in het Dorpshuis. 

Sinterklaas zal om 14.00 uur vertrekken vanaf de Oostermheenweg 1.

Om 14.30 uur zal hij aankomen in het Dorpshuis na een rondrit gemaakt te hebben door Hierden. De zaal is open vanaf 14.00 uur. In het Dorpshuis wordt Sinterklaas hartelijk welkom geheten door Clown ZieZo en door een heleboel zingende en juichende kinderen.

De Pietenband loopt mee met de Sinterklaas-koets in de optocht door de straten van Hierden en zal er tijdens het programma ook lustig op los spelen.

In het Dorpshuis staat het podium al klaar voor een spetterende Sinterklaasshow met veel Sinterklaasliedjes en Clown Ziezo. Ook zal er de prijsuitreiking plaatsvinden van de kleurplatenwedstrijd waarvan de kleurplaten uitgedeeld worden op school. Tijdens de pauze is er voor elk kind wat te drinken en natuurlijk zijn er pepernoten in overvloed uit de grootste pepernoten fabriek gevestigd in Harderwijk. Na afloop van de show om ongeveer 16.30 uur krijgen de kinderen natuurlijk allemaal wat lekkers mee naar huis.