Sinterklaas doet zijn ronde langs de scholen in Harderwijk en Hierden

Dit jaar is het voor de Sint en zijn pieten heel anders dan andere jaren. Vandaag maakte de Sint een rijtoer langs alle basisscholen in Harderwijk en Hierden. Bekijk de video.

Sinterklaas langs scholen in Harderwijk en Hierden
(Sint rijdt langs de kinderen van CBS de Bron)

Hij reed in een open auto langs de schoolpleinen zodat hij naar alle kinderen kon zwaaien en één van zijn Pieten een verrassing voor hen kon achterlaten. Waaronder een uitnodiging om mee te doen aan de speciale speurtocht ‘Het Pietenpad’.

Speurtocht 'Het Pietenpad' en pakjesmagazijn

Het Pietenpad is een feestelijke speurtocht door de binnenstad van Harderwijk voor kinderen tot 12 jaar. De tocht draait om roetveegpietjes en het verzamelen van letters. Het Pietenpad is altijd te lopen. Bij de opdrachten van de speurtocht zit voor de kinderen ook een tekening die zij kunnen maken voor mensen in een zorginstelling die het zwaar hebben door corona en mogelijk eenzaam zijn.Het einde van de speurtocht is in het speciale Pakjesmagazijn in het Hortuspark. Daar ligt een presentje klaar voor de kinderen.

Openingstijden Pakjesmagazijn Hortuspark:
  • zaterdag 21 nov: 12.00 - 16.00 uur
  • zondag 22 nov: 12.00 - 16.00 uur (onder voorbehoud, mits er koopzondag is)
  • woensdag 25 nov: 12.00 - 16.00 uur
  • zaterdag 28 nov 12.00 - 16.00 uur
  • zondag 29 nov 12.00 - 16.00 uur (onder voorbehoud, mits er koopzondag is)
  • woensdag 2 dec 12.00 - 16.00 uur

In de onderstaande video gaat Sinterklaas langs basisschool de Bron! De groepen 1 t/m 4 van basisschool de Bron stonden de Sint op te wachten.