Simon Keizer komt met eigen show

Donderdag 3 maart staat Simon Keizer met zijn allereerste soloshow ‘Ik & Simon’ in Theater Harderwijk. Zoals de titel verraadt, wordt het een persoonlijke show en leert het publiek de andere kant van Simon zien.

Al enkele jaren schrijft Simon columns en kleine verhalen, ter publicatie of voor persoonlijke kringen. Omdat hij het schrijven van deze columns altijd als hobby heeft gezien, zijn deze verhalen tot voor kort op de plank blijven liggen. Tot nu toe…
 
Verhalen verzamelen
Door de positieve reacties op de columns die wél zijn gepubliceerd, is het idee ontstaan om alle geschreven stukken eens te verzamelen. Het resultaat is een bundel van ruim 50 columns. Uit deze bundel heeft Simon een aantal intrigerende, grappige, liefdevolle, emotionele maar ook luchtige columns geselecteerd om de gehele ‘Ik & Simon’ theatervoorstelling te schrijven.
 
Daarnaast is Simon de studio ingedoken om nieuwe passende liedjes te maken. Samen met o.a. Jaap Kwakman (3JS), Thomas Acda, Maaike Ouboter, Gorden Groothedde en Seth Jones schreef hij een aantal bijzondere liedjes.
 
Al deze ingrediënten zorgen voor een intieme avond waarbij het publiek zowel letterlijk als figuurlijk dichterbij komt dan ooit!

Duoschap
De eigen theatertour van Simon betekent niet het einde van het duo Nick & Simon. Hoewel het tijd was voor eigen projecten, hebben de twee voor, na en tijdens de theatertour de nodige projecten samen gepland staan.
 
Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.theaterharderwijk.nl