Shell Stadsdennen wint jaarlijkse Shell verkiezing

Door Petronella van het Goor - Shell Stadsdennen is uitgeroepen tot het Gouden Team 2021. Van alle non-highway Shell tankstations met bakkerij, zijn zij dus de beste. En dat is nogal wat. 

"Vanuit Shell Nederland en Bakerstreet is er een jaarlijkse competitie.

Mystery shoppers bezoeken kriskras door Nederland alle Shell tankstations met bakkerij. Zij beoordelen aan de hand van een checklist onder meer de kwaliteit van het broodje, de gastvrijheid van de medewerkers en de samenwerking tussen collega's onderling. De algehele sfeer van het tankstation", zegt Marcel Witkamp, eigenaar van zes Shell tankstations, waaronder Stadsdennen. Shell Nederland verzamelt alle beoordelingen en 'kiest' de winnaar.

Naast eeuwige roem en alle aandacht, krijgen alle medewerkers van het station een dagje Efteling cadeau. "Dan is er ook een gastspreker uitgenodigd die ons nog meer gaat leren over gastvrijheid en service. Ook is er een geheel verzorgd diner, allemaal aangeboden door Shell Nederland." Op dag van het uitje zullen andere medewerkers van Shell en Bakerstreet het station Stadsdennen draaien, "zodat ook echt het hele team mee kan", aldus Witkamp. 

Shell Gouden team Harderwijk