​Sariaslan Groente & Fruit uit Harderwijk schenkt vers fruit aan St Jansdal

Vandaag hebben medewerkers van Sariaslan Groente & Fruit een grote krat vol vers fruit geschonken aan het zorgpersoneel van het St Jansdal in Harderwijk. (Bekijk ook de video!)

De medewerkers wilden het zorgpersoneel wat gezonds brengen onder het motto: Zorg ook goed voor jezelf en blijf vooral fit, we hebben jullie hard nodig!

De medewerkers van Sariaslan Groente & Fruit staan al 30 jaar op de markt in Harderwijk. Op vrijdag staat de kraam bij het winkelcentrum Stadsdennen en op zaterdag bij de weekmarkt op het Kloosterplein.

"Veel medewerkers van het St Jansdal uit Harderwijk zijn trouwe klanten van ons. Doordat het zorgpersoneel vanwege de coronacrisis nu keihard aan het werk is in het ziekenhuis, kunnen zij nu niet meer naar de wekelijkse markt komen. We zijn ze niet vergeten, en zijn blij dat we in deze moeilijke tijd iets terug hebben kunnen doen", aldus Hacy Sariaslan van Sariaslan Groente & Fruit.

"Ook wij hebben maatregelen getroffen om toch onze klanten van dienst te kunnen zijn. Wij zijn namelijk onlangs gestart met onze online bezorgservice. Klanten kunnen via onze website www.markt2go.nl online bij ons verse groente en fruit bestellen. Daarnaast zijn we ook een extra dienstverlening gestart. Onze klanten kunnen hun dierbaren een hart onder de riem steken door ons fruitmanden te laten bezorgen".

Ouderen die het huis niet uit kunnen, kunnen bellen (of appen) met onderstaand nummer Sariaslan Bezorgen: 06-14542053
Bezorgmomenten zijn: vrijdag en zaterdag

Lieve artsen, verpleegkundigen en alle zorgmedewerkers van het St Jansdal, wij staan achter jullie. Bedankt voor de goede zorg!

Groente en Fruit St Jansdal Harderwijk
(Foto: Harderwijkse Zaken)

Groente en Fruit Harderwijk
(Foto: Eigen foto)