SantaFunRun: Hardlopen in de binnenstad van Harderwijk!

Loop jij op 12 december een heerlijk rondje hard in de binnenstad van Harderwijk?

Dit jaar vindt op zaterdag 12 december namelijk de SantaFunRun plaats in de binnenstad van Harderwijk. 

De SantaFunRun is een leuk en sportief evenement voor het goede doel. Hardlopend, wandelend, sjokkend of slenterend: alles mag! Als je maar een kerstmannenpak aan hebt!

Als je direct inschrijft ontvang je 2 gratis toegangskaarten t.w.v. €10,- voor de ijsbaan op de markt in Harderwijk! Zolang de voorraad strekt, dus op = op!

SantaFunRun Harderwijk 2015 - Zaterdag 12 december
Als hardloopfanaat willen we je uitnodigen deel te nemen aan dit fantastische evenement voor het goede doel. De SantaFunRun vindt plaats op zaterdag 12 december 2015 in de binnenstad van Harderwijk. Je kunt kiezen uit een loop van 2,5 km en van 5 km. 

Goede doel - Jeugdsportfonds Harderwijk
Met je deelname steun je direct Jeugdsportfonds Harderwijk. Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. 

Inschrijven
Inschrijven kan dit jaar natuurlijk als indivudu, maar ook als groep van 5 of 10 personen! Deelname is slechts €15,- per persoon, inclusief kerstmannenpak, tijdsregistratie en een consumptie tijdens de gezellige afterparty in café De Boterlap!

Schrijf je snel in, want er zijn maar een beperkt aantal startplekken beschikbaar en je maakt maar beperkt kans op de 2 gratis toegangskaarten voor de ijsbaan!

Meer informatie
De organisatie is in 2015 in handen van Tafelronde Harderwijk en de wedstrijdleiding is in handen van Atletiekvereniging Athlos. Voor meer informatie over onder andere het programma, het parcours en nog veel meer kun je terecht op de SantaFunRun website. Like ook direct onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent de SantaFunRun Harderwijk.

We hopen op je deelname! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand e-mailadres of via onze website!

Tot ziens bij de SantaFunRun Harderwijk!

SantaFunRun Harderwijk kerstmannenloop