Sanitairkamer is hard op zoek naar jou!

Wil jij graag in een snel groeiende organisatie werken? Bij Sanitairkamer zoeken ze meerdere toppers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en zichzelf willen ontwikkelen in één van de onderstaande functies. 

Ben jij dé persoon die affiniteit heeft met badkamers en onderdeel van Sanitairkamer wil zijn? 

Check onderstaande vacatures en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie op het hoofdkantoor in Harderwijk en stap jij de wondere badkamerwereld in met jouw kwaliteiten.

Wie zijn zij?
Sanitairkamer is een jong en dynamisch bedrijf dat hard groeit. Ze leveren alle bestellingen uit die online en in hun winkels geplaatst worden. De organisatie wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Op deze locatie bevindt zich tevens hun 7500m2 grote magazijn. De webshop en de winkels zijn nauw verbonden en vormen de kracht van hun organisatie. Het uitgebreide assortiment in combinatie met hun service maakt hen de ideale Sanitair partner voor iedere consument. In Nederland timmeren ze fors aan de weg maar ook onze zuiderburen in België weten hen ondertussen steeds beter te vinden. Help jij Sanitairkamer verder aan internationale bekendheid?

Ze zijn per direct op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Marketing manager
  • Magazijn medewerker
  • Chauffeur
  • Marketing medewerker
  • Klantenservice medewerker 
Wil je meer weten over de openstaande vacatures? Bekijk deze op www.sanitairkamer.nl/vacatures.

Ze kunnen zich voorstellen dat je na het lezen van één van deze vacatures enorm enthousiast bent geworden. Kun je niet wachten om je enthousiasme te laten zien? Solliciteer dan snel door je motivatie en cv toe te sturen. Neem contact op met [email protected] en wie weet tot snel!

Sanitairkamer Harderwijk