Samen wandelen motiveert, is gezellig en verbindt

Met AV Athlos kun je meewandelen voor zes weken. Lekker naar buiten in de frisse winterlucht met anderen. Samen wandelen motiveert, is gezellig én verbindt. 

Iedere week met elkaar een andere route lopen onder begeleiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer

De wandelingen starten in januari 2024. De kosten voor de zes wandelingen zijn 30 euro.
 
Samen buiten wandelen is leuker en versterkt je weerstand
Als je in de buitenlucht stevig doorwandelt, gaat je hart sneller kloppen, je ademhaling versnelt en je gaat misschien wel transpireren. Je bent goed bezig. Buiten wandelen versterkt je weerstand en door het met elkaar als groep te doen, is het ook leuker. En door de vaste wekelijkse afspraken is het makkelijker vol te houden.
 
Wandelen wanneer jou het uitkomt
Athlos heeft verschillende wandelgroepen. Je kunt elke ochtend bij de vereniging lopen of op maandagavond. Je kunt dus meewandelen wanneer het jou uitkomt. De maandagavondgroep wandelt door de gezellige straten van Harderwijk. De ochtendgroepen genieten van de mooie bossen. De meeste groepen lopen ongeveer anderhalf uur met een redelijk tempo.
 
Informatie
Wil je kennismaken met de wandelsport bij Athlos? Ga dan naar: www.athlos.nl  en kies dan voor het kopje ‘wandelsport’. Wil je meer informatie? Bel dan naar Petra Winter, telefoon 06 13833026. Aanmelden kan via [email protected] Athlosleden kunnen zonder kosten mee.