Roodbont wordt groen, start met zeer attractieve Greenways elektrische scooters en nodigt je uit!

EVmobiel in Zeewolde wordt elektrisch centrum voor midden Nederland. Roodbont auto’s van Harderwijker Christiaan ’t Jong maakte op de Nobelweg 16 A in Zeewolde de afgelopen jaren naam met betaalbare goede gebruikte auto’s. Op hetzelfde adres is nu echter ook EVmobiel gevestigd. Roodbont auto’s wordt groen!

Roodbont wordt groen, start met zeer attractieve Greenways elektrische scooters en nodigt je uit! 

Het accent verschuift naar de levering van alles op het gebied van schone mobiliteit. Er blijven zeker nog een tijdje brandstofauto’s verkocht worden, duurzame liefhebbersauto’s. Maar bovenal kun je er voortaan terecht voor lease, private lease, verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s; voor elektrische fietsen en scooters en voor advies over en levering en installatie van laadinfrastructuur.

EVmobiel wordt dè ambitieuze specialist in midden-Nederland voor alles op het gebied van toekomstgerichte mobiliteit. De eerste weken worden de spotlights gericht op de bijzondere elektrische scooters van Greenways. Christiaan is dealer geworden van deze betaalbare scooters met unieke levenslange garantie. Ze zijn er nu te zien en te rijden, uiteraard met respect voor alle Corona-maatregelen! 

Vorig jaar trad Christiaan ’t Jong toe tot het bestuur van de EV Coöperatie U.A., die zich richt op de promotie van elektrisch rijden.

Als vader van jonge kinderen vindt hij het belangrijk dat zij een zo gezond mogelijke toekomst hebben in een land met veel schonere lucht. Dat is alleen realiseerbaar als de uitstoot van voertuigen met twee en vier wielen drastisch vermindert.  “Ik wil klanten de keus bieden uit de voor hèn beste en meest aantrekkelijke producten en diensten”, zo vertelt hij. “Ik ben zeker niet rigide in mijn houding ten opzichte van duurzaamheid. Als hobby- en aanhangerauto heb ik bijvoorbeeld een Toyota LandCruiser. Maar daarmee rijd ik wel zoveel mogelijk op blauwe diesel. Mijn andere ritten maak ik elektrisch.

Elektrisch rijden werd vooral belangrijker door overheidsstimulering in de vorm van wegenbelasting-, BPM- en bijtellingvoordeel. Er wordt veel over gezegd, positief en negatief. Maar wil je geen lokale emissie meer, dan is er niets beters. Bovendien rijdt het heerlijk. Ik vind het echter wel logisch dat mensen wat sceptisch zijn over deze nieuwe vorm van voortbewegen. Wij hanteren daarom het motto ‘Realistisch over de nadelen en positief over de voordelen.’ Je mist als autoliefhebber het geluid van een brandstofmotor. Maar daar krijg je een vaak supersnelle acceleratie, veel comfort en nul schadelijke lokale emissie voor terug. En de prijzen dalen echt sterk.

Met EVmobiel ga ik klanten voorzien van aantrekkelijke private lease en van scherpe zakelijke leasecontracten. Wij leveren alle voorzieningen om voertuigen op te laden, concurrerend en inclusief zorgvuldige installatie. Wij bieden keus uit elektrische tweewielers en we hebben een aantal gebruikte elektrische auto’s snel leverbaar. Oók elektrische bestelwagens! En door goede samenwerking met collega’s kunnen deze ook via ons worden onderhouden. Van Tesla’s tot en met de superleuke geïmporteerde elektrische Fiat 500 E. 
Fiat 500E EV mobiel Christiaan 't Jong Roodbont auto's Zeewolde
(Christiaan 't Jong - Roodbont auto's Zeewolde)

Het is momenteel natuurlijk een lastige tijd, maar dat weerhoudt ons er niet van om een organisatie op te bouwen en merken aan ons te binden. Laadpaalleveranciers, leasemaatschappijen en als eerste nu Greenways elektrische scooters.

Die zijn in een aantal kleuren bij ons te zien. Greenways heeft dezelfde filosofie als wij: topkwaliteit en maximale zekerheid voor een strakke prijs. Wij hebben ambitieuze plannen, ook landelijk. Met EVmobiel gaan wij ondernemers en particulieren veel bieden. Dus gewoon snel komen kijken. Dat is ook in deze Corona-tijd goed te regelen. Wij houden ons uiteraard aan alle RIVM-adviezen. Alles wordt steeds gereinigd en er zijn ook voor bezoekers reinigingsmiddelen beschikbaar. Wij vragen hen om via de website https://www.evmobiel.nl/scooter/ een vrijblijvende afspraak te maken. Kom dan langs en laat je verrassen!” 

Greenways E scooter Roodbont Zeewolde