Rondje van Harderwijk

De raadsleden van de gemeente Harderwijk nodigt eenieder van harte uit naar een van de informele inloopbijeenkomsten ‘Rondje van Harderwijk’ te komen. 

Deze vinden plaats op 2 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Sypel aan de Parkweg en op 4 maart van 16.30 uur tot 18.30 uur in Café Stoppels aan de Stationslaan 5.

De raadsleden vinden het belangrijk dat àlle inwoners van Harderwijk en Hierden de gelegenheid krijgen hun mening naar voren te brengen, voordat zij de randvoorwaarden voor nieuw beleid vaststelt. Zodat zaken waarover de raad besluiten neemt ook aansluiten bij wat er speelt in de samenleving. Waar loopt u als jongere of oudere inwoner van Harderwijk tegenaan, heeft u een oplossing waar de raad bij kan helpen? Waar liggen bijvoorbeeld mogelijkheden voor woningbouw in de komende tien jaren? Hoe zal de binnenstad eruit komen te zien in de komende tien jaren en hoe kunnen we kansen uit die veranderingen, die de binnenstad zal ondergaan benutten? Vroeg of laat heeft namelijk iedereen, rechtstreeks of indirect voor zichzelf, kind, ouder, buur of vriend, te maken met veranderingen.
 
Op deze informele bijeenkomsten kunt u, onder het genot van een drankje of kop koffie, aan raadsleden vertellen wat u belangrijk vindt. Wat vindt u dat gerealiseerd moet worden? Hoe kan de gemeente helpen om deze ideeën of initiatieven te realiseren? De gemeente geeft het rondje!
 
Aanmelden is niet nodig, iedereen kan gewoon binnenlopen. Bent u niet in staat de inloopavond bij te wonen, dan kunt u ook een reactie schriftelijk sturen via [email protected]

Verder is er meer informatie te vinden via
www.harderwijk.nl/gemeenteraad
www.facebook.com/RaadHarderwijk en
www.twitter.com/RaadHarderwijk