Reparaties aan riool Nassaulaan, Engelserf en Laan 1940-1945

Van 16 tot en met 20 oktober wordt op verschillende plaatsen in de stad het riool gerepareerd.

Dankzij de toegepaste methode, het aanbrengen van een kunststof kous in de riolering, kan de wegverharding blijven liggen en is de overlast zo beperkt mogelijk. Het riool kan na de reparatie weer vele jaren mee.

Aannemer Insituform verzorgt de reparaties en informeert schriftelijk de direct aanwonenden over de gang van zaken.
  • Maandag 16 oktober wordt in de parallelweg van de Nassaulaan tussen de Bosschalaan en Bondamlaan de riolering gerepareerd. De parallelweg is dan afgesloten.
  • Dinsdag 17 oktober is van 7.00 uur tot 12.00 uur het Engelserf vanaf de Oranjelaan tot aan de Middenlaan aan de beurt en wordt afgesloten voor het doorgaande gemotoriseerde verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren. De afsluiting geldt voor beide richtingen. Tussen 11.00 en 18.00 uur is de Nassaulaan afgesloten vanaf de Deventerweg tot aan de Mecklenburglaan. Deze afsluiting geldt ook voor beide richtingen. De bus route wordt van 11.00 tot 18.00 uur omgeleid.
  • Woensdag 18 tot en met vrijdag 20 oktober wordt gewerkt in Laan 1940-1945. Vanaf de Vogelstraat tot aan de Zeestraat is deze weg afgesloten.
Winkelcentrum Tweelingstad blijft vanaf de Nassaulaan/Deventerweg bereikbaar voor alle verkeer. Doorgaand verkeer op Engelserf, Veldkamp, Nassaulaan wordt omgeleid via de Ceintuurbaan. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Meer informatie: dhr. G. de Vries, tel: 411 911