Raamdecoratie en horren? Bestisol levert betaalbaar strak design op maat

Even het gordijn dicht om de felle zon wat te minderen. Of het raam ’s avonds open voor koele lucht. Maar hoe onhandig zijn die gordijnen en horren vaak. Ze nemen ruimte in van je vensterbank en die gaten in het kozijn of in de muur zijn lelijk. 

Dat kan beter, dachten we,” vertelt Jelle Haarsma van Bestisol in Harderwijk. “Met moderne (zonwerende) raamdecoratie en horren direct op het raam, op maat geleverd.

Jelle Haarsma Bestisol Harderwijk
(Jelle Haarsma)

Bij gevelrenovatie hoort ook nieuwe raamdecoratie
Op het gebied van kozijnen, beglazing en isolatie is Bestisol een bekende naam. Niet alleen in Harderwijk en omgeving, maar in het hele land. Jelle Haarsma: “voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij al bijna 40 jaar een betrouwbare partner. Onze kunststof kozijnen zijn bijna niet van hout te onderscheiden en zijn mede door de gestegen houtprijs enorm populair.” Een bijkomend voordeel: kunststof kozijnen zijn duurzamer en hebben veel minder onderhoud nodig.

Of je nu vervanging voor je gordijnen zoekt of een hele kozijnrenovatie, bij Bestisol is het altijd betaalbaar, overzichtelijk en op maat

“Steeds meer mensen kiezen voor de draai/kiepramen van Bestisol. Bij nieuwe kozijnen hoort dan ook fijne raamdecoratie en handige horren. En dat leveren we ook gewoon. Bij de kozijnrenovatie of los, maar altijd op maat en betaalbaar. Voor onze inzethorren rekenen wij een vaste prijs per raam voor de meest gangbare standaard RAL-kleuren inclusief montage. Dat houdt het overzichtelijk en je weet waar je aan toe bent. Voor een kleine meerprijs zijn alle andere kleuren ook mogelijk, zodat je altijd dezelfde kleur hebt als je kozijn.”

Bestisol badkamer raamdecoratie

Direct op het raam zonder boren en schroeven
Draai/kiepramen in hun huis zijn steeds normaler. Jelle Haarsma: “maar dan zijn de traditionele gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen etc. enorm onhandig. Die hangen altijd in de weg als het raam naar binnen kiept of draait. Wij zijn sterdealer van Keje raamdecoratie en horsystemen, zij maken de meest innovatieve en tevens betaalbare raamdecoratie. Met Splendid Pliss krijg je een uniek raamdecoratieproduct in een aluminium frame voorzien van sterke magneetband met daarbij een staalband welke rechtstreeks op het draai/kiepraam wordt aangebracht zonder te boren of te schroeven. "Daardoor kiept de raamdecoratie dus gewoon mee als je je raam openzet. En je bent geen ruimte op je vensterbank meer kwijt.” De Splendid Pliss raamdecoratie is ook geschikt voor montage op een houten of aluminium kozijn.

Raamdecoratie Bestistol Harderwijk

Met een krachtige magneetband in het frame van de raamdecoratie en een staalband monteren we de raamdecoratie schroefloos en mooi weggewerkt op je raam

Verduisterende raamdecoratie of een combinatie
De raamdecoratie die Bestisol levert, heeft voor ieder wat wils. Verschillende stoffen van licht tot donker en van meer vitrage-achtig tot verduisterend. De verduisterden stofsoort is ook geschikt om als zonwering toe te passen. “Kan je niet kiezen? Dan is de Day ’n Night-variant ideaal. Het is een gecombineerde raamplissé met twee soorten stof naar keuze. Bijvoorbeeld een decoratieve stofsoort in combinatie met een verduisterende stofsoort. Je schuift gewoon het gewenste doek uit en laat de andere variant netjes opgevouwen zitten. Ideaal voor in slaapkamers bijvoorbeeld.”

Bestisol Harderwijk raamdecoratie verduisterend

Of liever een ander design? Dat kan met de Keje Lamella
“Omdat niet iedereen een stof als raamdecoratie wil hebben, bieden we nu ook de Lamella van Keje aan. Dit is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor het schroefloos monteren op een kunststof, houten of aluminium kozijn. Een combinatie van jaloezie en shutter in één die je open en dicht doet met het subtiele greepje die om de aluminium lamel heen is bevestigd. Ook dit frame zit gewoon met een stevige magneetband aan je raam geklikt. Net als de overige raamdecoratie mooi weggewerkt dus.”

Bestisol Harderwijk

Laat ook direct horren meteen op je raam monteren
Veel mensen die een kozijnrenovatie laten uitvoeren, nemen direct de horren en hordeuren mee, vertelt Jelle Haarsma. “De inzethor van Keje is geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen en wordt in het kozijn geplaatst zonder te boren of schroeven. Van deze inzethor voor draai/kiepramen kan je het hele jaar door plezier hebben. Ze weren niet alleen muggen in uw huis maar ook allerlei ander ongedierte zoals spinnen. Daarnaast voorkomt het vervuiling van de kozijnen binnen wanneer het raam in de kiepstand staat tijdens bladval in de herfst.”

Bestisol Harderwijk

De horren maken we precies op maat en op kleur per raam en hebben een mooie doorkijk

De horren hebben een mooie doorkijk en worden natuurlijk precies op maat geleverd. Net als bij de raamdecoratie geldt ook voor de inzethorren van Bestisol: een scherpe vaste prijs ongeacht de grootte van het raam in de meest gangbare standaardkleuren en een kleine meerprijs voor andere kleuren. “En we komen voor deze scherpe en vaste prijs natuurlijk alles gewoon bij je thuis monteren.”

Keja raamdecoratie Bestisol Harderwijk

Uniek systeem voor hordeuren van Bestisol
Voor openslaande deuren, tuindeuren of schuifpuien biedt Bestisol de plisséhordeuren van Unilux, de Plisséfit Easy. “Die hebben een strakke afwerking en zijn voorzien van UV-straling bestendig geplisseerd horrengaas. Het gaas vouwt op in de cassette waarbij geen mechanische onderdelen nodig zijn, dit maakt deze plisséhordeur zeer duurzaam. Daarnaast hebben deze hordeuren iets wat je nergens anders ziet. Een slotje waarmee je het complete gaasluik opsluit als je de hor niet gebruikt. Daardoor blijft het gaas veel langer goed en ziet er bovendien zeer strak uit. Dit is niet voor niets de meest verkochte hordeur in Nederland.”
 
Adviesafspraak thuis of op de zaakBenieuwd naar deze raamdecoratie en horren? Bestisol levert ze zowel los als met de renovatie van uw kozijnen. Neem contact op voor een adviesafspraak bij u thuis of een kijkje in de showroom.
 
0341-420618
 
Nobelstraat 20
3846 CG Harderwijk
 
www.bestisol.nl

Bestisol Harderwijk B.V.

Adresgegevens

Nobelstraat 20
3846 CG Harderwijk

Telefoon

T. 0341-420618

Openingstijden

Ma 8.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info