Private Shopping Houtendiershop Harderwijk

Onder het genot van een kopje koffie lekker rustig de tijd kunnen nemen om in de winkel van Houtendiershop in Harderwijk op zoek te gaan naar het juiste cadeautje?

Dat is nu mogelijk bij ons; hiervoor reserveren wij speciale openingstijden in de maanden Oktober, November en December

Je bent zo verzekerd dat het niet te druk wordt in de winkel. Wij nemen uitgebreid de tijd en reserveren hiervoor maximaal 1 uur. Bij een aankoop van minimaal € 50,= krijg je van ons een leuke attentie. 

Voorwaarden:
Maximaal 2 personen per aanmelding. 

Onze private shopping tijden:
  • Dinsdag - Vrijdag: 10.30 - 12.30 uur 
  • Donderdag avond: 18.00 - 20.00 uur
(we werken met tijdvensters van 30 minuten)

Opgeven: (Geef in het berichtje aan welke dag/tijd)
  • stuur een WhatsApp bericht naar: 038-2022436
  • stuur een mailtje naar: [email protected] 
Je krijgt van ons een bevestiging. 

COVID-19 informatie:
Zoals je van ons mag verwachten hebben wij de hygiëne altijd op orde en zeker nu is dat het geval. Wij maken bijvoorbeeld de deurklink/stang, toonbank schoon voordat jij komt. Zelf wassen wij de handen regelmatig en ook gebruiken wij een desinfecterende gel.

Wil je dat wij een mondkapje gebruiken, geef dit van te voren aan. Vlak bij de ingang staat een desinfecterende gel waarmee je jouw handen kunt reinigen. 

Kan ik wel met cash geld betalen?
Het advies van de overheid is om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Maar eurobankbiljetten en munten zijn wettig betaalmiddel. Je kunt bij ons dus gewoon contant betalen. Wel vragen we je om het geld op de toonbank neer te leggen en ook daar het wisselgeld te pakken.

Lees ook: 
Nieuw in Harderwijk: Houtendiershop