Nieuw in Harderwijk: Houtendiershop!

​Wie de afgelopen tijd in de Donkerstraat is geweest, heeft de nieuwe winkel Houtendiershop wellicht al gespot. Eigenaren Charles en Norma Kemerink zijn in maart de winkel in de binnenstad van Harderwijk begonnen. Charles: "Bij ons vind je speelgoed voor alle kinderen, van goede kwaliteit".

Houtendiershop Harderwijk

Bij Houtendiershop vind je het mooiste houten speelgoed en een enorme collectie aan knuffels. "Naast houten speelgoed en knuffels vind je bij ons uniek speelgoed, wat ook geschikt is om te geven als cadeau of kraamcadeau. Wij kunnen cadeaus voorzien van een gepersonaliseerde tekst.

Zo kunnen wij op bijvoorbeeld op een vrachtwagen een geboortedatum zetten, zo krijg je een uniek kraamcadeau", vertelt Norma.

'Speelgoed heeft iets magisch'
Charles begon zes jaar geleden de webshop van Houtendiershop vanuit zijn hobby. "Speelgoed heeft altijd al mijn interesse gehad, het heeft namelijk echt iets magisch. Kinderen bevinden zich door middel van speelgoed in een soort magie wereld. Het leek mij te gek om hier mijn baan van te maken". Na een aantal jaar de webshop te hebben gerund, begon het bij Charles en Norma toch te kriebelen om ook een fysieke winkel te openen. "Ik vind het belangrijk om ook het verhaal achter het speelgoed te kunnen vertellen. Daarbij kunnen de mensen het speelgoed nu ook echt zien en voelen. Dat is toch heel anders dan bij een webshop".

(Tekst gaat door onder de foto)
Houtendiershop Harderwijk

'Harderwijk bruist'
Charles en Norma wonen in Dronten, maar hebben voor Harderwijk gekozen om hun winkel te vestigen. "Harderwijk heeft een prachtige, bruisende binnenstad met mooie panden. Daarnaast ligt Harderwijk centraal en is voor iedereen gemakkelijk te bezoeken. Sommige mensen willen speelgoed wat zij in de webshop hebben gezien in het echt bekijken. Wij kunnen het speelgoed wat men online heeft gezien dan voor je reserveren".

'Volledige collectie van bekende merken'
Wat meteen opvalt als je de winkel binnenkomt, is de enorme knuffel wand. Dit was een idee van Norma: "Wij willen een zo groot mogelijke collectie laten zien. Dat wil zeggen dat wij niet één knuffeldier hebben van een merk, maar we hebben ook echt alle dieren van de collectie. Zo hebben wij een hele reeks knuffeldieren van Sigikid, Jellycat, Lilliputiens, Hansa, Steiff, Hermann Teddy en naast de knuffeldieren de volledige collectie van Schleich".

Bezoek de Houtendiershop!
Ben je op zoek naar uniek speelgoed, een echt origineel (kraam)cadeau of ben je gewoon benieuwd geworden naar Houtendiershop? Neem dan alvast een kijkje op Houtendiershop.com of kom gerust langs in de winkel: Donkerstraat 21!

Knuffels Houtendiershop Harderwijk

Houtendiershop Harderwijk

 

Houtendiershop

Adresgegevens

Donkerstraat 21
3841 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-753263

Openingstijden

Ma 13.00 - 17.00 uur
Di 10.00 - 17.00 uur
Wo 10.00 - 17.00 uur
Do 10.00 - 17.00 uur
Vr 10.00 - 17.00 uur
Za 10.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info