Popschool weer open met nieuwe cursussen

Na een lange periode van online lessen opende de Popschool op maandag 24 mei de deuren van het Oude Stadhuis om weer leerlingen te verwelkomen voor 'live' lessen.

Veilige lessen

Hoewel de docenten en leerlingen zich het afgelopen jaar heel goed hebben aangepast aan de online leeromgeving, gaat er niets boven echt 1 op 1 lesgeven. De Popschool heeft er alles aan gedaan om de lessen veilig te kunnen geven zonder dat dit de kwaliteit in de weg staat. Zo zijn er onder andere looproutes in het gebouw en worden de lesmiddelen voor iedere les ontsmet. En uiteraard wordt te allen tijde anderhalve meter afstand gehouden. 

In eerste instantie wordt begonnen met individuele- en duolessen. En groepslessen tot 18 jaar. Afhankelijk van verdere versoepelingen zullen ook weer groepslessen voor 18 jaar en ouder starten.

Proeflessen | Muziekproductie | Kinderkoor
Ook kan weer gestart worden met het geven van gratis proeflessen voor iedereen die eens wil kijken of muziekmaken of zingen iets voor hem of haar is. Vlak voor corona roet in het eten gooide, was de Popschool gestart met twee nieuwe cursussen: Muziekproductie en een kinderkoor. Bij muziekproductie leren de leerlingen hoe ze een nummer op de computer kunnen maken. Van beat tot sounds en effecten, alles komt voorbij. Het kinderkoor is er voor kinderen van 6 tot 12. Er worden leuke, moderne nummers gezongen onder leiding van een zangcoach.

Deze lesvormen starten weer vanaf juni. Opgeven voor een gratis proefles kan via de site van de Popschool.
Meer info: https://www.popschoolharderwijk.nl