POP-UP benefiet expositie: Kunst en Design tijdens UITHarderwijk

Op zaterdag 5 september is een leegstaand pand in de Donkerstraat omgetoverd tot een expositieruimte voor een ONEDAY-EXPOSITIE

Jonge en hippe, kunstenaars en designers, die ieder een werk doneren t.b.v. het goede doel: het JeugdSportFonds

De werken worden vooraf via Facebook getoond en beschikbaar gesteld met de mogelijkheid tot kopen. 5 september zijn deze te bezichtigen, te koop of af te halen. Het opgehaalde bedrag gaat volledig naar dit goede doel. 

Jeugdsportfonds

Het Jeugd Sport Fonds creëert kansen voor jonge kinderen die om financiële redenen geen mogelijkheid hebben om te sporten. In omgeving Harderwijk is er dringend behoefte aan steun om in het nieuwe schooljaar kinderen aan te kunnen laten sluiten. “Sporten is gezond voor kinderen en belangrijk voor hun ontwikkeling”. Daarom dragen we dit goede doel een warm hart toe, alsdus de initiatiefnemers van de POP-UP expositie Silvia de Jong, Ilona Hazeleger, Marleen Lubbertsen en Maarten van Panhuis. De expositie sluit mooi aan op de activiteiten in de Binnenstad tijdens UITHarderwijk. Gelukkig wilde de eigenaar van het winkelpand ook meewerken waardoor dit mogelijk werd gemaakt. Wij hopen op een mooie opbrengst voor het geode doel. 

Facebookpagina

De POP-UP Expositie zal plaatsvinden op Donkerstraat 23, van 11.00 tot 16.00 uur. Al nieuwsgierig? Op de Facebookpagina www.facebook.nl/PopUpBenefiet staan een aantal werken al getoond. Reserveren is al mogelijk! Volg de social media pagina om een werk te kopen en op de hoogte te blijven.

uit Harderwijk cultuur expositie
Foto: Nandi in Puskar