Podiumspektakel 2017 gaat door!

Het bestuur van de stichting Podiumspektakel Harderwijk heeft besloten in 2017 opnieuw een spektakel te organiseren.

In “mijn” stad Harderwijk. Op 29 en 30 juni en op 1 juli 2017 wordt de geschiedenis van Harderwijk vorm gegeven met zang, dans, muziek en theater

Intresse om mee te doen, meld je dan aan als vrijwilliger

Voor het komende podiumspektakel houden we alleen audities voor mensen die zich opgeven voor het zingen/spelen van één van de hoofdrollen. Voor de overige inschrijvers/inschrijfsters voor koor, orkest en cast geldt dus geen auditieverplichting.

Podiumspektakel Harderwijk

Om de uitvoering financieel haalbaar te maken gaan we voor het meedoen aan koor, orkest of cast een financiële bijdrage vragen van € 5,00 per repetitie. Voor deelname aan de cast vragen we voor 36 repetities een vaste bijdrage van € 180,00 voor volwassenen en € 25,00 voor een kind.Voor deelname aan het koor gaan we uit van tien repetities (€ 50,00) en voor deelname aan het orkest rekenen we vijf repetities (€ 25,00). De financiële bijdrage kan in termijnen worden betaald maar daar hoor je op de kick-off bijeenkomst meer over.

Omdat wij als bestuur vinden dat de drempel om mee te doen laag gehouden moet worden, kunnen we in individuele gevallen een uitzondering maken. Schrijf in dat geval een verzoek aan het bestuur via het contactformulier.

Wanneer je jezelf opgeeft voor de crew (kleding maken, decorbouw e.d.) gelden geen contributieverplichtingen. Omdat we naast de standaard informatie zoals adresgegevens voor een aantal groepen specifieke informatie willen hebben, zijn er een viertal formulieren waarmee je je aan kunt melden. De links naar deze formulieren staan onderaan.

Na jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We doen ons best om zo snel mogelijk meer informatie over het Podiumspektakel 2017 op de website te plaatsen. Mocht je voor die tijd toch al vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Podiumspektakel Harderwijk